Η κωμωδία του καλοκαιριού στον Θερινό Ορφέα - "Θεέ μου, τι σου κάναμε; 2"

Η κωμωδία του καλοκαιριού στον Θερινό Ορφέα - "Θεέ μου, τι σου κάναμε; 2"

Η κωμωδία του καλοκαιριού στον Θερινό Ορφέα "Θεέ μου, τι σου κάναμε; 2"

Όλοι όσοι αγαπάνε τις κωμωδίες και τον εμπορικό ευρωπαϊκό κινηματογράφο γνωρίζουν την ταινία - εισπρακτικό φαινόμενο της Γαλλίας "Θεέ μου, τι σου κάναμε;" (2014). Η ταινία έσπασε τα ταμεία σε όλη την Ευρώπη και ακολούθησαν θεατρικές διασκευές, όπως και στην χώρα μας.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία απέσπασε θετικές κριτικές από το κοινό, προκάλεσε άφθονο αβίαστο γέλιο αλλά και προβληματισμό σχετικά με τη νέα μεσοαστική γαλλική τάξη αλλά και την ξενοφοβία. Άλλωστε οι γαλλικές κωμωδίες είναι γνωστές για το καυστικό τους χιούμορ αλλά και τον αυτοσαρκασμό σε κοινωνικά θέματα.

Οι Μαρί και Κλοντ Βερνέιγ (Ζευγάρι Γάλλων αστών και καθολικών) προσπαθούν να συμβιβαστούν με το γεγονός πως έχουν για γαμπρούς έναν Εβραίο, έναν Άραβα (Μουσουλμάνο) κι έναν Κινέζο. Το κερασάκι στην τούρτα όμως το επιφυλάσσει η τέταρτη κόρη τους, η οποία ναι μεν βρίσκει έναν καθολικό άντρα, μόνο που είναι μαύρος. 

Η μεγάλη συνέχεια της ιστορίας της οικογένειας Βερνέιγ είναι γέγονος με το "Θεέ μου, τι σου κάναμε; 2" . Η ταινία που όλοι περιμέναμε να δούμε σε θερινό σινεμά επιστρέφει με ένα νέο πρόβλημα...

Οι τέσσερις γαμπροί τους, Ρασίντ, Νταβίντ, Τσάο και Σαρλ, έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Αν θέλεις να περάσεις όμορφα και να γελάσεις αυθεντικά η κωμωδία του καλοκαιριού σε περιμένει ήδη στην μεγάλη οθόνη! Καλή προβολή!

Δείτε όλο το πρόγραμμα προβολών της ταινίας εδώ

Κινηματογράφος Ορφέας

ADVERTORIALS