Κωνσταντίνος Ζαχαρός (Ισχυρή Κως): '' Η νέα γενιά είναι το μέλλον της Κω. Σας θέλουμε μαζί μας ''

Κωνσταντίνος Ζαχαρός (Ισχυρή Κως): '' Η νέα γενιά είναι το μέλλον της Κω. Σας θέλουμε μαζί μας ''

Συνέντευξη στο Kosnews24 παραχώρησε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κω με την παράταξη ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ Κωνσταντίνος Ζαχαρός.

Ο κ. Ζαχαρός μιλάει για την απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά για πρώτη φορά, τους λόγους που τον οδήγησαν να είναι υποψήφιος με τον Θεοδόση Νικητάρα και αναφέρεται στη νέα γενιά της Κω και τις προτεραιότητες της Ισχυρής Κω εάν είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη του κ. Ζαχαρού


KOSNEWS24: Κύριε Ζαχαρέ, στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είστε για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο της Κω, τι σας οδήγησε σε αυτή σας την απόφαση;

Κωνσταντίνος Ζαχαρός: Κύριε Λιοδάκη σας ευχαριστώ για την φιλοξενία στο kosnews24.

Η μακροχρόνια τριβή και επαφή μου με τους συμπολίτες μου σε συνδυασμό με την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας, με οδήγησαν να ασχοληθώ πλέον ενεργά με τα κοινά. Θεωρώ χρέος όλων μας να σταματήσουμε να καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα. Ήρθε ο καιρός η νέα γενιά να ασχοληθεί ενεργά από όποιο πόστο μπορεί ο καθένας, έτσι ώστε το νησί μας να αποκτήσει και πάλι την αίγλη που του αξίζει.


KOSNEWS24: Γιατί με τον Θεοδόση Νικηταρά και την παράταξη Ισχυρή Κως;

Κωνσταντίνος Ζαχαρός: Η γνωριμία μου με τον Θεοδόση Νικηταρά ξεκινά από την παιδική μου ηλικία. Στο πρόσωπό του είδα όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζω να βλέπω τις ιδέες για να πάει μπροστά το νησί μας, τη γνώση για να προχωρήσουμε σε τομές για την Κω που μας αξίζει αλλά και τα ηγετικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο Δήμαρχος Κω.


KOSNEWS24: Πιστεύετε ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα στο νησί μας, δίνει ευκαιρίες στους νέους ή είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να βρίσκονται στο προσκήνιο τα ίδια πρόσωπα;

Κωνσταντίνος Ζαχαρός: Πιστεύω ότι κάποιοι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες είχαν τη θέληση κατά καιρούς για την ανάδειξη νέων προσώπων παρ΄ όλα αυτά το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν έδωσε την ευκαιρία ώστε οι νέοι του νησιού μας να έχουν ενεργά ρόλο στα τοπικά δρώμενα. 


KOSNEWS24: Η παράταξή σας έχει δώσει μεγάλο βάρος στη νεολαία. Ποιες θα είναι οι πρωτοβουλίες σας, εάν είστε η επόμενη Δημοτική Αρχή, για να στηρίξετε τους νέους της Κω ;

Κωνσταντίνος Ζαχαρός: Η νέα γενιά είναι το μέλλον της Κω. Η παράταξη Ισχυρή Κως απαρτίζεται ως επι το πλείστον από νέους με όρεξη,  ιδέες και μεράκι για προσφορά στον τόπο μας όπου με την εμπειρία των παλαιοτέρων δημιουργούν ένα μείγμα νικηφόρο, δημιουργικό και συμπαγές  για το μέλλον της Κω. Έμπρακτα ο Θεοδόσης Νικηταράς μέσω εκδηλώσεων και συναντήσεων με τη νεολαία του τόπου, δείχνει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Κωακός λαός θα δώσει ισχυρή εντολή και  θα είμαστε η νέα Δημοτική αρχή. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε αμέσως γραφείο διευκόλυνσης και πρόσβασης στην απασχόληση όλων και  φοροελαφρύνσεις για τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Είμαστε δίπλα στους νέους τους ακούμε τους υπολογίζουμε για να πορευτούμε μαζί για την ισχυρή Κω του μέλλοντος.


KOSNEWS24: Κύριε Ζαχαρέ κλείνοντας τη συνέντευξή μας, θα θέλαμε να στείλετε το μήνυμά σας ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου στους αναγνώστες του Kosnews24.gr

Κωνσταντίνος Ζαχαρός: Ολοι μαζί ενωμένοι για την Κω της ισονομίας, των ίσων ευκαιριών, της δημιουργίας και της αποτελεσματικότητας. Σας θέλουμε μαζί μας.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Κωνσταντίνος Ζαχαρός

Υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος

Ισχυρή Κως  

ADVERTORIALS