Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: 9+1 Λόγοι που είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στο πλευρό του Θεοδόση Νικηταρά

Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: 9+1 Λόγοι που είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στο πλευρό του Θεοδόση Νικηταρά

Παναγιώτης Χατζηχριστοφής υπ. Δημοτικός σύμβουλος

9+1 Λόγοι που είμαι υποψήφιος στο πλευρό του Θεοδόση Νικηταρά

1.Από μικρός έχω μάθει να αγωνίζομαι γι΄ αυτά που πιστεύω χωρίς συμβιβασμούς και υπόγειες διαδρομές και γι΄ αυτό η καθαρότητα και η ειλικρίνεια του Θεοδόση κέρδισε από την πρώτη στιγμή την εκτίμηση και τη στήριξη μου΄.

2.Όταν μου λένε ΄΄έτσι είναι τα πράγματα, δεν μας αρέσει αλλά δεν μπορείς ν΄ αλλάξεις κάτι΄΄ εγώ απαντώ ΄΄έτσι είναι τα πράγματα, δεν μας αρέσει και μπορώ να τ΄ αλλάξω΄΄ κι ο Θεοδόσης το μπορώ με έπεισε να το κάνω μπορούμε , με έπεισε ότι η αλλαγή είναι υπόθεση όλων αρκεί το εγώ να γίνει εμείς. Το κάνουμε πράξη ως παράταξη θα το συνεχίσουμε με τη δική σας δύναμη ως η νέα δημοτική αρχή αυτού του τόπου.

3.Ζω και εργάζομαι σ΄ αυτό το νησί και θέλω να πάψω να ζηλεύω άλλα μέρη στην υπόλοιπη Ελλάδα ή στο εξωτερικό που δεν χρησιμοποιούν ως άλλοθι την κρίση και κάνουν βήματα μπροστά με καινοτόμες δράσεις που αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες και απλοποιούν την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών τους όπως για παράδειγμα με διαδικτυακή υπογραφή και έκδοση εγγράφων ή με γραφεία πληροφόρησης των τουριστών.

4.Έχω χάσει φίλους μου νέα παιδιά στο βωμό της ασφάλτου διότι έχουμε ένα επικίνδυνο οδικό δίκτυο με πρόχειρα μπαλώματα και κακό ή ελλιπή φωτισμό και δεν με παρηγορεί το πινγκ πονγκ ευθυνών για να δικαιολογηθούν αβλεψίες και λάθη. Ο δήμος δίνει λύσεις ή διεκδικεί την ευθύνη ,δεν σταυρώνει τα χέρια και δεν κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι.

5.θέλω να κάνω οικογένεια και να βλέπω τα παιδιά μου να παίζουν με ασφάλεια και χωρίς φόβο στη γειτονιά , στο γήπεδο , στην παιδική χαρά. Αλήθεια ποιες γειτονιές απολαμβάνουν αυτή την πολυτέλεια τώρα;

6.Βλέπω τους ανθρώπους του μόχθου και αισθάνομαι πως είναι υποχρέωση μας να αναγνωρίζουμε τον κόπο και να ανταμείβουμε τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που επενδύουν τον κόπο τους και είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο δήμο. Είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας .Αποτελεί δέσμευση μας η μείωση τελών και η παροχή κινήτρων.

7.Μ΄ αρέσει να περπατώ στην πόλη μου χωρίς κορναρίσματα και κυκλοφοριακό χάος με ελεύθερα πεζοδρόμια και πλατείες , με λιγότερα αυτοκίνητα στο ιστορικό κέντρο ,με ελεγχόμενη στάθμευση και περισσότερα πάρκινγκ.

8.Στηρίζουμε το δημόσιο ΙΕΚ για την εκπαίδευση των νέων μας σε παραγωγικές δράσεις που έχει ανάγκη η τοπική οικονομία. Μ΄ αυτό τον τρόπο αποκτάμε εξειδικευμένα στελέχη και καταπολεμάμε την ανεργία.

9.Δημιουργούμε δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων γιατί η φιλοζωία δεν είναι μόδα αλλά στάση ζωής. Είμαστε Ευρωπαϊκός προορισμός και η εγκατάλειψη αδέσποτων αποτελεί δυσφήμιση.

Κλείνω τέλος με μια κατάθεση ψυχής

10. Φίλες και φίλοι, ασχολούμαι πρώτη φορά με τα κοινά, δεν ξέρω να μιλάω ως πολιτικός .Ένα πράγμα ξέρω ότι με το Θεοδόση Νικηταρά και την Ισχυρή Κω πάμε στην κάλπη στις 26 Μαΐου με ήθος , σοβαρότητα και σεμνότητα και αυτό για μένα είναι συμβόλαιο τιμής .

Πάμε στην κάλπη με θάρρος και αποφασιστικότητα .

Πάμε στην κάλπη με όνειρο και ελπίδα.

Ψηφίζουμε Ισχυρή Κω γιατί θέλουμε ανοιχτό δήμο χωρίς αποκλεισμούς . Ψηφίζουμε δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή τον Θεοδόση Νικηταρά γιατί είναι ο μόνος δήμαρχος που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της κοινωνίας, την ισονομία και τη διαφάνεια.

Είναι αυτός που όλοι τον ξέρουνε και του μιλάνε με το μικρό του όνομα.

Είναι ο δήμαρχος όλης της Κω και όλων των Κώων.