Άνοιξε το δικό σου κατάστημα ΓΡΗΓΟΡΗ, στην Κω

Άνοιξε το δικό σου κατάστημα ΓΡΗΓΟΡΗ, στην Κω

Νέα επενδυτική πρόταση από τον ΓΡΗΓΟΡΗ για την Κω

Η εμπειρία 45 ετών, τα περισσότερα από 320 καταστήματά μας σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Μπαχάμες, οι 250.000 άνθρωποι που προτιμούν τα καταστήματα ΓΡΗΓΟΡΗΣ κάθε μέρα, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία. Πολλοί από αυτούς μάλιστα βρίσκονται σε περιοχές της περιφέρειας, καθώς ο Γρηγόρης αριθμεί ήδη πάνω από 30 καταστήματα στην Κρήτη, αλλά και σε άλλα νησιά της Ελλάδας, όπως η Κάλυμνος, η Πάρος, η Ρόδος, η Χίος, η Σύρος και η Νάξος. 

Συνέχεια δίπλα σου

Τα εντυπωσιακά νούμερα αποτελούν ουσιαστική απόδειξη, χρειάζεται ωστόσο να συμπληρώνονται από έναν πολύ πιο σημαντικό παράγοντα: τον ανθρώπινο. Ο κάθε Γρηγόρης αποτελεί μία μοναδική επιχείρηση που υποστηρίζεται συνεχώς. Γίνεται ολοένα και καλύτερη στην αποδοτικότητα, στις συνθήκες εργασίας και τελικά, στην κερδοφορία της. Είναι μια επιχείρηση που συνδυάζει και το κέρδος και την εργασιακή ικανοποίηση.

Ο Γρηγόρης έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην καρδιά όσων αγαπούν τον καφέ και όχι μόνο, καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές γεύσεις και μοντέρνα προϊόντα, καλύπτοντας τις περισσότερες διατροφικές προτιμήσεις. Κρύα και ζεστά σάντουιτς φρεσκοφτιάχνονται επιτόπου στην κουζίνα των καταστημάτων όλη μέρα και αφράτες πίτες με εκλεκτές συνταγές και αγνά υλικά φρεσκοψήνονται καθημερινά, συνεχίζοντας την αξεπέραστη παράδοση στην ποιότητα και τη γεύση. Παράλληλα, για όσους αναζητούν ένα σύντομο διάλειμμα να απολαύσουν ποιοτικό καφέ, φτιαγμένο από εξειδικευμένο προσωπικό, τα καταστήματα του Γρηγόρη προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών συνταγών. Ζεστός ή κρύος, κανονικός ή decafeine, μικρός ή μεγάλος, ο καφές είναι φτιαγμένος με τη δική του ιεροτελεστία, όπως τον προτιμούν χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ

Τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας και ο σεβασμός στον καταναλωτή θέτουν την καθαριότητα των χώρων και την ασφάλεια και υγιεινή των τροφίμων κύρια προτεραιότητα για τον Γρηγόρη, που ακολουθεί πιστοποιημένες διαδικασίες και κανόνες. Ταυτόχρονα, η εταιρεία στοχεύει συνεχώς στη βέλτιστη οργανωτική και λειτουργική δομή με κύριο αντικειμενικό σκοπό τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των καταναλωτών και των συνεργατών της.

Οι άνθρωποι του Γρηγόρη, μάλιστα, βρίσκονται δίπλα στον συνεργάτη και τον υποστηρίζουν, ακόμα και στην εύρεση και αξιολόγηση του σημείου για το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος.

Για τη δημιουργία ενός Γρηγόρης, απαιτούνται τουλάχιστον 50 τ.μ. Το απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο ξεκινά από 85.000 € (ανάλογα με το χρηματοδοτικό που θα επιλεγεί, συμπεριλαμβάνονται: Entry fees, αρχιτεκτονική μελέτη χώρου, κόστος διαμόρφωσης καταστήματος, κόστος εξοπλισμού). Οι υπηρεσίες υποστήριξης, δαπάνες marketing & επικοινωνίας είναι 5% επί των καθαρών πωλήσεων. 

Επιβράβευση των πρακτικών που εφαρμόζει η εταιρεία αποτελούν και οι διακρίσεις που έχει λάβει σε ποικίλους τομείς:

 

• Βραβείο 2017 για δίκτυο Franchise με τα πιο πιστά, και αφοσιωμένα μέλη (Most Loyal Network)

• Βραβείο 2016 για τον καλύτερο Ηγέτη Franchise (Best Franchise Leader)

• Βραβείο 2015 για τις καλύτερες ενέργειες Μάρκετινγκ (Best Marketing Campaign)

• Βραβείο 2014 για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση πελατών (Customer Oriented Franchise)

• Βραβείο 2013 για την Καλύτερη Σχέση Ποιότητας – Τιμής Προϊόντος (Best Value for Money Product)

• Βραβείο 2012 για την Καλύτερη Σχέση Ποιότητας – Τιμής Προϊόντος (Best Value for Money Product)

• Βραβείο 2011 για τον Καλύτερο Ηγέτη Franchise (Best Franchise Leader) για τον κ. Βλάσση Γεωργάτο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας

• Βραβείο 2010 ως ο Δικαιοπάροχος με το Καλύτερο Εργασιακό Franchise Περιβάλλον (Best Franchise Workplace)

• Βραβείο 2010 για την Καινοτομία στην Εξυπηρέτηση Πελατών, για τη σειρά προϊόντων «Διατροφή & Ισορροπία» από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το franchise της επιχείρησης, δείτε εδώ

 

 

Πληροφορίες

Tηλ.: 210 9971100

Fax: 210 9956433

E-mail: info@gregorys.gr

Website: www.gregorys.gr

Διευθύνων Σύμβουλος: Βλάσσης Γεωργάτος

ADVERTORIALS