You Smile, We Smile: Με περισσότερες από 50.000 παραγγελίες, το SMILE είστε εσείς

You Smile, We Smile: Με περισσότερες από 50.000 παραγγελίες, το SMILE είστε εσείς

You Smile, We Smile: Με περισσότερες από 50.000 παραγγελίες, το SMILE είστε εσείς

Το νέο Smile Pharmacy είναι εδώ και έχουμε πολλούς λόγους για να χαμογελάμε.

:-) 37 χρόνια αποτελούμε το αγαπημένο σας φαρμακείο. Από το 1980 είμαστε δίπλα σας  για να σας προσέχουμε!

:-) Στα 4 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά των online φαρμακείων, από το Νοέμβριο του 2013, έχουμε καταφέρει να μας εμπιστεύονται με τις παραγγελίες τους περισσότερα από χίλια νοικοκυριά.

:-) Οι διαδικτυακές παραγγελίες του Smile Pharmacy ξεπερνούν σήμερα τις 500.000.

:-) Περισσότερα από 9.000 προϊόντα βρίσκονται καθημερινά στη διάθεσή σας μέσα από το Smile Pharmacy ενώ αξίζει να σημειώσουμε και μπορούμε να εγγυηθούμε για το πραγματικό απόθεμα των προϊόντων αυτών.

:-) Στο Smile Pharmacy, έχουμε περισσότερες από 500 θετικές αξιολογήσεις σε Facebook, Skroutz, Google Plus.

:-) Περισσότερα από 350 κορυφαία brands στο χώρο της ομορφιάς και υγείας συνεργάζονται με το Smile για την προώθηση των προϊόντων τους.

:-) 23.517 followers στο Facebook και χιλιάδες εγγεγραμμένοι χρήστες στο newsletter μας, ενημερώνονται καθημερινά για τις προσφορές του φαρμακείου μας.

:-) Στο Smile βρισκόμαστε δίπλα σας, 365 ημέρες το χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες καθημερινά. Για ό,τι μας χρειαστείτε, είμαστε πάντα εκεί, με την εγγύηση Smile!

:-) Για τη γυναίκα, τη μαμά, τη γιαγιά, την έγκυο, το βρέφος, το νήπιο, το παιδί, τον έφηβο,  τον άντρα, τον πατέρα, τον παππού, τον αθλητή, για όλους εσάς, που μας εμπιστεύεστε καθημερινά, δεν έχουμε παρά να σας πούμε «ευχαριστώ» και να σας χαρίσουμε το ένα, το μεγαλύτερο χαμόγελό μας!

Just Smile!

Smile Pharmacy

smile printscreen

ADVERTORIALS