Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω με αφορμή το Press Trip Ιταλίδων δημοσιογράφων

Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω με αφορμή το Press Trip Ιταλίδων δημοσιογράφων

«Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω με αφορμή το Press Trip Ιταλίδων δημοσιογράφων».

 

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω οργάνωσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ξεναγήσεων και εμπειριών από τις 23/08 έως και 29/08 για δυο (2) Ιταλίδες δημοσιογράφους.

Σκοπός τους ήταν να καταγράψουν μέσα από τα άρθρα και τα ρεπορτάζ, την ιστορία, την γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα, τα αξιοθέατα και τα φυσικά τοπία του νησιού.

Πρόκειται για την κα Laura Tesla η οποία αρθρογραφεί στο περιοδικό «Area Wellness» με αφιέρωμα στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στην ευεξία, στα σπα, στα συνέδρια όπως επίσης και στην εφημερίδα Eurocomunicazione και την κα Dοnatella Luccarini η οποία είναι δημοσιογράφος με ειδίκευση στον τουριστικό τομέα, είναι συγγραφέας βιβλίων και τουριστικών οδηγών και διευθύντρια στο περιοδικό πολυτελείας Charme το οποίο απευθύνεται σε κοινό με υψηλές δαπάνες όπου η διαδικτυακή έκδοση έχει 250.000 μηνιαίες επισκέψεις.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την αγαστή συνεργασία και την ευγενική χορηγία από:

  1. Τον κ. Θεοδόση Διακογιάννη για την περιήγηση στο ΔΙΙΚ.
  2. Τον ξεναγό κ. Μιλτιάδη Σούτη για την περιήγηση στο Ασκληπιείο.
  3. Τους Αδελφούς Παπαδημητρίου από το ελαιοτριβείο «Κωακός Ελαιώνας», την κα Κρυσταλλένια Δρόσου από το Κτήμα βιολογικής Αλόης «Pandrosia» στο Πυλί, την κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου από το Κτήμα «Ακράνη» και την κα Διονυσία Ανθούλη από το Μελισσοκομείο «Μέλισσα» στην Κέφαλο για την προώθηση των τοπικών προϊόντων.
  4. Toν κ. Γεώργιο Θεοδώρου ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Τα βοτσαλάκια», τον κ. Δημήτρη Μπίλλη από το εστιατόριο «Κομπολογάκι» στην Κέφαλο, τον κ. Μιχάλη Ματθαίο από το εστιατόριο «OLYMPIA» στη Ζιά, για την δωρεάν διάθεση γευμάτων.
  5. Τον κ. Δημήτριο Ζήκα από την φάρμα «Τhe Ranch Kos Horse Riding» για την ιππασία στην παραλία.
  6. Τον κ. Γιάννη Καπίρη από την εταιρεία «Trust Rental Kos» για την διάθεση αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις τους.

IMG-20230830-WA0026.jpg

IMG-20230830-WA0010.jpg

IMG-20230830-WA0024.jpg

ADVERTORIALS