Σ. Τυρινόπουλος: Πρέπει να γίνει παρέμβαση για την εικόνα στην ΣΕΝΓΚΕΝ άμεσα!

Σ. Τυρινόπουλος: Πρέπει να γίνει παρέμβαση για την εικόνα στην ΣΕΝΓΚΕΝ άμεσα!

Η Παρέμβαση του κ. Τυρινόπουλου έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Δημαρχιακό Μέγαρο το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουνίου, μεταξύ του Δημάρχου Κω και εκπροσώπων επαγγελματικών Φορέων και τουριστικών παραγόντων.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο ταξιδιωτικός πράκτορας κ. Σπύρος Τυρινόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο Σένγκεν στο λιμάνι της Κω.

Για την κατάσταση που επικρατεί ο κ. Τυρινόπουλος ανέφερε συγκεκριμένα ότι προχθές Κυριακή 25 Ιουνίου υπήρξε ένταση μεταξύ των επιβατών για το ποιος θα μπει πιο μπροστά στην ουρά στον έλεγχο των διαβατηρίων, καθώς το επιβατικό κοινό περίμενε για περίπου 3 ώρες μέσα στον ήλιο, με τα βίντεο που τραβήχτηκαν και τα δημοσιεύματα στον τουρκικό τύπο να προβάλουν μια εικόνα άκρως δυσφημιστική για το νησί μας.

Αυτή η εικόνα επικρατεί χρόνια, με τον κ. Τυρινόπουλο να τονίζει επανειλημμένα ότι πρέπει να υπάρξει άμεσα παρέμβαση, καθώς οι επιβάτες που έρχονται καθημερινά από τα τουρκικά παράλια συνεισφέρουν σημαντικά στην οικονομία του τόπου μας.

Να σημειωθεί πάντως ότι φέτος έχει ενισχυθεί το προσωπικό της αστυνομίας στον έλεγχο των διαβατηρίων και των λοιπών απαραίτητων εγγράφων.

ADVERTORIALS