Στην Κω επεκτείνεται η Solmar Villas

Στην Κω επεκτείνεται η Solmar Villas

Η Κως και η Ίμπιζα αποτελούν τις νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο της Solmar Villas για το φετινό καλοκαίρι, καθώς η εταιρία σχεδιάζει να επεκταθεί στον τομέα των μεγάλων αποστάσεων.

Οι νέοι προορισμοί αυξάνουν το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας σε 1.500 καταλύματα στη Μεσόγειο και σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

Οι βίλες ποικίλλουν από ένα οίκημα ενός υπνοδωματίου μέχρι ένα ακίνητο με οκτώ υπνοδωμάτια, κατάλληλο για τη φιλοξενία έως και 16 ατόμων.

Η διευθύνουσα σύμβουλος, Julie Blake, δήλωσε: “Στόχος μας είναι πάντα να διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιό μας, αλλά είμαστε πολύ επιλεκτικοί όσον αφορά τις βίλες στις οποίες τοποθετούμε το όνομά μας -στην πλειοψηφία τους επιλέγονται μόνο αν μπορούμε να διατηρήσουμε την ποιότητα που οι πελάτες μας έχουν συνηθίσει να περιμένουν. Οι βίλες που έχουμε επιλέξει στην Κω και την Ίμπιζα είναι εκπληκτικές και είμαι υπερήφανη που τις συμπεριλαμβάνουμε κάτω από το σήμα της Solmar. Όλες αντικατοπτρίζουν τις βασικές μας αρχές της τοποθεσίας, της ασφάλειας και της ποιότητας. Δεν θα συμβιβαστούμε όσον αφορά την εμπειρία διακοπών που προσφέρουμε στους πελάτες μας, οπότε είμαι βέβαιη ότι αυτοί οι νέοι προορισμοί θα είναι εξίσου δημοφιλείς στους επισκέπτες όπως και όλα τα άλλα θέρετρά μας”.

Η εταιρία έχει σχέδια για την προσθήκη ακόμη περισσότερων προορισμών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μακρινών προορισμών, τα οποία, σύμφωνα με την κα. Blake, βρίσκονται σε καλό δρόμο, με περισσότερα να αποκαλύπτονται αργότερα μέσα στη χρονιά.

Who is Who

Η Solmar Villas είναι μια βρετανική, οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα τα West Midlands, με πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένων διακοπών σε βίλες, η οποία s;hmera αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους διακοπών σε βίλες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαθέτει μια πελατειακή βάση άνω των 75.000 πελατών και παρέχει περίπου 10.000 διακοπές ετησίως σε περισσότερους από 50.000 ταξιδιώτες.

Όλες οι βίλες επιλέγονται προσεκτικά και εγκρίνονται από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της σε μια μεγάλη ποικιλία από ηλιόλουστους προορισμούς, όπως η Ισπανία, οι Βαλεαρίδες και οι Κανάριοι νήσοι, τα ελληνικά νησιά, το Αλγκάρβε, η Κροατία, η Κύπρος, η Τουρκία, η Μάλτα και το νησί Γκόζο.

Πηγή: https://money-tourism.gr/

ADVERTORIALS