Δήμος Κω: Τριήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Δήμος Κω: Τριήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

«Τριήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού».

Mε την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Κω διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Συγκεκριμένα:

  1. 1. Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμητικής βράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών του νησιού στο Θεατράκι Καρδάμαινας. Την βραδιά θα εμπλουτίσει καλλιτεχνικά τοπικό μουσικό σχήμα, ενώ το Λύκειο Ελληνίδων Καρδάμαινας θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στη βράβευση έχουν όλοι οι επισκέπτες που έχουν συμπληρώσει 20 χρόνια και άνω επισκέψεων στην Κω.

Παρακαλούμε πολύ όπως στείλετε τα στοιχεία (όνομα, επίθετο, εθνικότητα, έτος πρώτης επίσκεψης) των τιμώμενων προσώπων στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου.

  1. 2. Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Κω εκδήλωση για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και οικονομίας γνωστή ως «Λευκή νύχτα», στο εμπορικό κέντρο με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.

Η βραδιά περιλαμβάνει προσφορές από τα εμπορικά καταστήματα, κεράσματα, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις.

Από τις 6 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, τα λεωφορεία της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ θα πραγματοποιούν δωρεάν μεταφορά στα ήδη προγραμματισμένα δρομολόγια, για τη διευκόλυνση του καταναλωτικού κοινού.

  1. Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο (Χάνι), θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση από τον Δήμο Κω και τον εκπαιδευτικό Φορέα ENSYntropy με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια και αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω».

Η ομιλία αποσκοπεί στην παρουσίαση στοχευμένων προτάσεων για την ανάδειξη του τουρισμού στην Κω, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς τουρισμού, πολιτισμού και επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ομιλητές:

  1. Δρ. Νικόλαος Διβινής, Διδάκτωρ Αεροδιασημικής & Ιδρυτής - ENSYntropy

     Θέμα ομιλίας: Eκπαιδευτικά σεμινάρια

  1. Δρ. Χρυσόστομος Γιαννουλάκης, Διδάκτωρ Αθλητικής Διοίκησης & Συντονιστής

     Εκπαίδευσης- ENSYntropy

     Θέμα ομιλίας: Εκπαιδευτικές διοργανώσεις

Θα λάβει χώρα επίσης μια σύντομη παρουσίαση του έργου της ENSYntropy, η οποία έχει στόχο τον εμπλουτισμό της σύγχρονης εκπαιδευτικής διαδικασίας, μέσα από ένα πρόγραμμα μαθημάτων και δράσεων εξωστρέφειας ως δεξαμενή εκπαίδευσης (education tank).


     ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ TOYΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ & ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΝΥΚΤΑ ΣΤΙΣ 27/09/22

                                                                                    

Στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων έτους 2022 και της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα.

Σας προσκαλούμε να καταθέσετε τις προτάσεις σας και να δηλώσετε συμμετοχή εφόσον το επιθυμείτε, για την παρουσίαση καλλιτεχνικών ή χορευτικών δρώμενων (με την μορφή παρέλασης), στις πλατείες και στους δρόμους του Ιστορικού Κέντρου.

Η Λευκή Νύχτα θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα τελειώσει στις 00:00.

 

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή στο τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022.

  ρ5τγυ ηθξμκ.png