Τα πρόσωπα πίσω από την παρουσίαση της νέας οπτικής ταυτότητας της Κω ως τουριστικό προορισμό!

Τα πρόσωπα πίσω από την παρουσίαση της νέας οπτικής ταυτότητας της Κω ως τουριστικό προορισμό!

Το απόγευμα της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του κινηματογράφου Ορφέα παρουσιάστηκε η νέα οπτική ταυτότητα του τουριστικού προορισμού Κως, η οποία περιελάμβανε την παρουσίαση ευρημάτων έρευνας, την παρουσίαση νέου λογότυπου και νέας ιστοσελίδας του προορισμού και την παρουσίαση νέων εφαρμογών επικοινωνίας για τις ανάγκες της τουριστικής προβολής.

Τα πρόσωπα πίσω από την παρουσίαση της νέας οπτικής ταυτότητας της Κω!

Την παρουσίαση των ευρημάτων της έρευνας πραγματοποίησε ο συμπολίτης μας Μάνος Παπακωνσταντίνου ο οποίος εξειδικεύεται στον τομέα του μάρκετινγκ.

τηργδωψχ.png

Μάνος Παπακωνσταντίνου

To λογότυπο, σχεδίασε η εταιρεία Linakis.digital - Sputnik Design Team. Ο Μάριος Λινάκης Founder της Linakis Digital και ο Αντώνης Κατσίλλης designer της Sputnik Design Team βρέθηκαν στην παριουσίαση, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει και την παρουσίαση του νέου λογότυπου. 

oikhujgyhg.png

Μάριος Λινάκης

γκθξλκ.png

Αντώνης Κατσίλλης

Η νέα ιστοσελίδα www.kos.gr σχεδιάστηκε από την εταιρεία Reach, έδρα της οποίας είναι η Κως, με τον ιδιοκτήτη της κ. Ιωσήφ Χατζημιχαήλ να πραγματοποιεί την παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας.

uikygujhfgcf.png

Ιωσήφ Χατζημιχαήλ 

Την παρουσία της εικόνας της Κω στα social media πραγματοποίησε η Κατερίνα Κανταρζή, ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Κω στο marketing, η οποία διαχειρίζεται τους επίσημους λογαριασμούς του νησιού μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

8ykutjyfhtdg.png

 Κατερίνα Κανταρζή

Ενώ τέλος το οπτικοακουστικό υλικό για τις ανάγκες της προβολής και της διαφήμισης του νησιού μας, που περιλαμβάνει φωτογραφίες και θεματικά βίντεο, ανέλαβε ο Μιχάλης Πατάκος, φωτογράφος - βιντεογράφος από την Κω.

75521691_10220990985625622_464225998364213248_n.jpg

 Μιχάλης Πατάκος

ADVERTORIALS