Αλλάζει ο τρόπος της διεξαγωγής της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, λόγω των μέτρων για τον κορωνοιό

Αλλάζει ο τρόπος της διεξαγωγής της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, λόγω των μέτρων για τον κορωνοιό

Λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοιό, βάσει των οποίων δεν επιτρέπεται πάνω από 50 άτομα στην ίδια αίθουσα και λόγω της μεγάλης συμμετοχής που καταγράφουμε, ο τρόπος διεξαγωγής της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της Ένωσης Ξενοδόχων Κω αλλάζει ως ακολούθως:

  • Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 17:00.  Έναρξη  εργασιών της Γενική Συνέλευσης με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ . Το Διοικητικό Συμβούλιο ΜΑΖΙ με τον Υφυπουργό Τουρισμού ,κ. Κόνσολα θα βρισκονται με φυσική παρουσία στο κτήμα Τριανταφυλλόπουλου. Η τηλεδιάσκεψη θα τελειώσει στις 18:00.
  • Από την έναρξη της γενικής συνέλευσης θα έχει στηθεί κάλπη για ψηφοφορία σε εξωτερικό χώρο πάλι στο κτήμα Τριανταφυλλόπουλου. Η ψηφοφορία μπορεί να διεξάγεται από τις 17:30 εως και τις 20:00 για την αποφυγή συνωστισμού .
  • Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κόνσολας, θα παραμείνει καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας (τηλεδιάσκεψη ΚΑΙ ψηφοφορία) στο χώρο του οινοποιείου ώστε να συναντηθεί και να συζητήσει με τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Κω  που θα προσέλθουν για ψηφοφορία.

Παρακαλούνται τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Κω  να αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , το email με το οποίο θα συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη , για να τους αποσταλλεί ο σύνδεσμος.

Οι καταστάσεις μας αναγκάζουν να λειτουργήσουμε με έναν πρωτόγνωρο για όλους μας τρόπο, οφείλουμε όμως να βγαίνουμε μπροστά και να αποτελούμε το παράδειγμα προς την εφαρμογή των υγειονομικών κανονισμών. Η συμμετοχή όλων είναι ιδιαίτερα σημαντική. Είναι αυτή που μας έχει καταστήσει ως μια εκ των μεγαλύτερων και σημαντικότερων Ενώσεων Ξενοδόχων σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Σας καλούμε να μας δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο ισχυροί.

Γραφείο Τύπου Ένωσης Ξενοδόχων Κω

ADVERTORIALS