Βράβευση επαναλαμβανόμενων επισκεπτών της Κω, από το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου

Βράβευση επαναλαμβανόμενων επισκεπτών της Κω, από το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ

Την Πέμπτη 20 Αυγούστου, στο γραφείο Τουριστικής Προβολής του δήμου μας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τελετής βράβευσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν ο κ. Γεώργιος Οικονόμου από την Αθήνα, που από το 1982 όταν πρώτη φορά επισκέφθηκε την Κω, έχει έρθει συνολικά 41 φορές στο νησί μας και το ζεύγος Trevor & και Amanda Parker από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι έρχονται στην Κω από το 1993 και μέχρι φέτος την έχουν επισκεφθεί 45 φορές!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Βασίλης Μανιάς τους παρέδωσε δίπλωμα στο οποίο αναφέρεται ότι ανακηρύσσονται δημότες της Κω. Εν συνεχεία τους δόθηκαν σουβενίρ και δώρα με κεντρικό θέμα το νησί μας.

Το γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου θα συνεχίσει αυτόν τον θεσμό της βράβευσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, οι οποίοι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της Κω στις χώρες τους και την καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας.

Καλούμε, όποιον συμπολίτη μας έχει φίλους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Κω, που έχουν έρθει στο νησί μας πάνω από 20 φορές, να επικοινωνήσει με το γραφείο μας ώστε να οργανώσουμε τη βράβευσή τους.

Πληροφορίες κ.Δώρα Καλαϊζή, τηλ. 22420-25655

Ο Πρόεδρος του Γραφείου Τουριστικής Προβολής
Μανιάς Βασίλης

ADVERTORIALS