Τσέχοι δημοσιογράφοι στην Κω για την προβολή του νησιού μας

Τσέχοι δημοσιογράφοι στην Κω για την προβολή του νησιού μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

«Τσέχοι δημοσιογράφοι στην Κω για την προβολή του νησιού μας».

 

Το γραφείο γενικού τουρισμού «Destination One» το οποίο εκπροσωπεί τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πράκτορα στην τσέχικη αγορά «Blue style», σε συνεργασία με Ξενοδόχους & συνεργάτες, διοργάνωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα (City Tour, Island tour, Boat trip, ποδηλατική περιήγηση) για 23 VIP Τσέχους δημοσιογράφους από διαφορετικούς τύπους μέσων ενημέρωσης για την προώθηση της Κω. Τα κυριότερο μέσο ενημέρωσης που συμμετείχε στην αποστολή ήταν το TV NOVA, το μεγαλύτερο κανάλι της τσέχικης τηλεόρασης.

Το πρακτορείο «Blue Style» αξίζει να σημειωθεί ότι φέρνει στην Κω 400 επισκέπτες εβδομαδιαίως και το 2019 έφερε περίπου το 65% των Τσέχων επισκεπτών στο νησί μας. Οι δημοσιογράφοι σε καθημερινή βάση έκαναν αναφορά στα ΜΜΕ της χώρας τους μέσω μικρών τηλεοπτικών σποτ, ραδιοφωνικών σποτ, δημοσιεύσεων σε κοινωνικά μέσα και δημοσίευσης άρθρων.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κ. Β. Μανιάς, μαζί με τον μέλος της Επιτροπής Τουρισμού κ. Κ.Σουρασή και την πρόεδρο της ένωσης ξενοδόχων Κω κ. Ν. Σβύνου, παρευρέθηκαν σε δείπνο με τον ιδιοκτήτη του «Destination One» κ. Α.Χατζηλιαμή, τον διευθυντή του γραφείου στην Κω κ. Πρόδρομο Κοτζαταπάνη και τους δημοσιογράφους. Παράλληλα, έδωσαν συνέντευξη στα τσέχικα τηλεοπτικά κανάλια και απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δίνοντας το μήνυμα ότι η Κως παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, παραμένει ένας από τους σημαντικότερους, ασφαλέστερους και πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Στο τέλος της εκδήλωσης το γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης διέθεσε στους δημοσιογράφους τσάντες με έντυπο υλικό προβολής της Κω .

ADVERTORIALS