Ευχαριστήριο του γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του δήμου της Κω

Ευχαριστήριο του γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του δήμου της Κω

To γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του δήμου της Κω ευχαριστεί ιδιαιτέρως την οικογένεια του κ.Ν.Πουλιού και τον Δ/ντή του Ξενοδοχείου «Κoς Aktis Art» κ.Μ. Χατζηστέργο για την δωρεάν διάθεση διαμονής και γεύματος στην αντιπροσωπεία της Aegean air καθώς και για την παροχή γεύματος στην κυβερνητική αποστολή που επεσκέφθη το νησί μας με αφορμή την πτήση της Δευτέρας 29 Ιουνίου που άνοιξε συμβολικά την τουριστική περίοδο σ’ όλη την χώρα.

Επίσης, για την εκδήλωση υποδοχής που διοργάνωσε το γραφείο μας γι αυτή τη πτήση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ.Ηλ.Έψιμο ιδιοκτήτη της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων «ΑΝΚΩ», τον Σεφ κ.Ηλ.Γιακαλή και τους εκπαιδευόμενους μαθητές της Σχολής που επιμελήθηκαν τον μπουφέ της εκδήλωσης, την Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ.Σ.Βλάχου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αντιμάχειας κ.Ν.Φραζή, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κω κ. Κ.Σουρασή, τους χορευτές από τον Σύλλογο φίλων μουσικής «Αρίων» και τους μουσικούς κ.Κ.Παπούλη και Ν.Χατζηνικολάου.

Τελειώνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όσους προσέφεραν τα προϊόντα του μπουφέ και συγκεκριμένα, στα Super Market «ΚΡΗΤΙΚΟΣ», στον κ. Ηλ. Πασπαρά, στον κ. Χ.Αλεξανδρή, στην Βιοτεχνία μελιού “Μέλισσα” στην Κέφαλο, στην «ΚΩΑΚΗ ΓΗ», στον κ.Γ.Υφαντή, στην κ.Μ.Τριανταφυλλοπούλου, στον κ.Β.Χατζηεμμανουήλ, στον κ.Σ.Χατζηνικολάου, στην εταιρεία «Σκευοφύλακας-Ζερβός Ο.Ε.» του κ.Σ.Σκευοφύλακα, στο ζαχαροπλαστείο του κ.Γ.Μαίρη «ΚΩΣ», στο ζαχαροπλαστείο «η Παράδοση» και στο ζαχαροπλαστείο «Μous».

Για το Γραφείο Τουριστικής Προβολής

Ο Πρόεδρος

Μανιάς Βασίλης

ice_screenshot_20200705-153005.png

 

 

ADVERTORIALS