Στην Κω τη Δευτέρα η ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού

Στην  Κω τη Δευτέρα η ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Κω δίνει καθημερινά τη μάχη προβολής του νησιού μας και εξαντλεί όλες τις δυνατότητες για την επανεκκίνηση της τουριστικής οικονομίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά από αίτημα του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά στον συμπατριώτη μας Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα, θα επισκεφτεί την Κω κυβερνητικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον ίδιο, τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και στελέχη του Πρωθυπουργικού Γραφείου, την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Την Δευτέρα, στις 14.00, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου με τους Φορείς της Κω στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο, θα δοθεί συνέντευξη τύπου.

Στην ίδια κατεύθυνση εντάσσεται και το γεγονός ότι η πρώτη πτήση της TUI στην Ευρώπη γίνεται στο νησί μας, στην πατρίδα του Ιπποκράτη, μεταφέροντας για διακοπές στην Κω επιστήμονες που έδωσαν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού στη Γερμανία.

Οι επισκέπτες του νησιού μας θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο «ROBINSONCLUB ΔΑΙΔΑΛΟΣ».

Για την υποδοχή τους θα πραγματοποιηθεί τελετή το απόγευμα της Δευτέρας, στις 18.00 στο αεροδρόμιο «Ιπποκράτης», παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού και του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά.

Ο Δήμος Κω με σοβαρότητα και ευθύνη παρεμβαίνει στις εξελίξεις.

Είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και σε αυτό το δύσκολο διάστημα, για την στήριξη της κοινωνίας μας και της οικονομίας του νησιού μας. Για την προβολή του Κωακού τουρισμού σε όλη την Ευρώπη.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS