Έντυπο με τοπικές συνταγές και τοπικά προϊόντα, ετοιμάζει το γραφείο τουριστικής προβολής του Δήμου Κω

Έντυπο με τοπικές συνταγές και τοπικά προϊόντα,  ετοιμάζει το γραφείο τουριστικής προβολής του Δήμου Κω

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Σύνδεση τουρισμού με τους τοπικούς παραγωγούς

Το γραφείο τουριστικής προβολής του δήμου μας ετοιμάζει την έκδοση ενός εντύπου που θα περιέχει τοπικές συνταγές και τοπικά προϊόντα. Το έντυπο αυτό θα δίδεται στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Κω κατά τις τελετές των βραβεύσεων τους, στους επισκέπτες του γραφείου που αναζητούν πληροφορίες, αλλά και σε επαγγελματίες του τουρισμού που φιλοξενεί το νησί μας (δημοσιογράφους, πράκτορες, bloggers, influencers κλπ.). Παράλληλα, θα μοιράζεται και σ’ όλες τις τουριστικές εκθέσεις που θα συμμετέχει η Κως.

Καλούμε όλους τους παραγωγούς του πρωτογενούς και του δευτερογενούς τομέα να επικοινωνήσουν με το γραφείο τουριστικής προβολής (στο 22420-20107), να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να μάθουν τις λεπτομέρειες του πως θα προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσα από το έντυπο. Το κόστος του εντύπου θα καλυφθεί από τον δήμο και οι παραγωγοί μας θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους στην τουριστική αγορά δωρεάν.

Η σύνδεση της τοπικής παραγωγής με τον τουρισμό θα βοηθήσει τους Κώους παραγωγούς να βρουν τρόπους απορρόφησης των προϊόντων τους, αλλά επίσης θα προσδώσει υπεραξία και στο ίδιο το τουριστικό προϊόν μας. Η σύγχρονη τάση για μοναδικές τουριστικές εμπειρίες, συνδέεται άμεσα με την εμπειρία του τοπικού, είτε στη γαστρονομία, όπου δεν μπορεί να υπάρξει διακριτή τοπική κουζίνα χωρίς επώνυμα και ποιοτικά τοπικά προϊόντα, είτε σε άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που παράγονται στο νησί μας.

Για το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Της Κω

Kos-Local-Products-Honey-002.jpg

Ο Πρόεδρος

Μανιάς Βασίλης

Kos-Local-Products-Olive-Oil-002.jpg

KOS-GASTRONOMY-MORE-KWS-051-tirokomio-giannou-057.jpg

ADVERTORIALS