O διάσημος Γάλλος blogger Sebastien Froger στην Κω

O  διάσημος Γάλλος blogger Sebastien Froger στην Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα φιλοξενίας για τον Γάλλο blogger κ. Sébastien Froger, από το γνωστό travel couple blog Les globe blogueurs, οργάνωσε το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, από τις 9 έως τις 12 & από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας για την Συμμαχία Τουρισμού, όπου η Ένωση Ξενοδόχων Κω σε συνεργασία με την εταιρεία «Μarketing Greece», διοργανώνουν δημοσιογραφικά ταξίδια στην Κω για λόγους προβολής και διαφήμισης του νησιού.

Το προαναφερόμενο blog είναι ένα από τα ευρέως γνωστά και καθιερωμένα της Γαλλικής αγοράς, ενώ εστιάζει σε θέματα φύσης και responsible travelling.

Σκοπός του ταξιδιού του κ. Sébastien Froger ήταν να αναδείξει την φύση, τις δραστηριότητες αλλά και τις παραδοσιακές γεύσεις του νησιού μας, μέσα από δύο blogpost δημοσιεύσεις (ένα blogpost για κάθε προορισμό) που θα επιμεληθεί, αλλά και μέσω δημοσιεύσεων στα social media accounts του blog.

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω σημειώνει ότι η συνεργασία του Δήμου, των Φορέων και των ιδιωτών, προάγει το φιλόξενο πρόσωπο του νησιού μας και των κατοίκων του και βοηθά στην καλύτερη προβολή και παρουσίαση της Κω.

Παράλληλα ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την πολύτιμη συμβολή τους, το ξενοδοχείο «ZORBAS» στο Τιγκάκι & το ξενοδοχείο «CARAVIA» στο Μαρμάρι για την δωρεάν διαμονή, τον ΣΕΠΕ ΚΩ για την δωρεάν διάθεση γευμάτων στο εστιατόριο «Λοφάκι» στην πόλη της Κω και στο εστιατόριο «Περικλής» στο Μαστιχάρι, τον κ. Παπαδημητρίου για την ξενάγηση στο Ελαιοτριβείο, την φάρμα Ιππασίας της κα Έρικα Μαστόρου και το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων «Fanos Travel» για την διάθεση ενός αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις του.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS