«Απόβαση» στα ελληνικά νησιά σχεδιάζουν οι Τούρκοι τουρίστες - Έκκληση στην Ελλάδα για χορήγηση βίζας από χιλιάδες Τούρκους

«Απόβαση» στα ελληνικά νησιά σχεδιάζουν οι Τούρκοι τουρίστες - Έκκληση στην Ελλάδα για χορήγηση βίζας από χιλιάδες Τούρκους
 
«Απόβαση» στα ελληνικά νησιά σχεδιάζουν οι Τούρκοι τουρίστες κατά το 9ήμερο του μπαϊραμιού, το οποίο ξεκινά στις 3 Ιουνίου.
Η Ελλάδα πρέπει το συντομότερο να ανακοινώσει την εφαρμογή της ολιγοήμερης βίζας.
 
 
 «Απόβαση» στα ελληνικά νησιά σχεδιάζουν οι Τούρκοι τουρίστες κατά το 9ήμερο του μπαϊραμιού, το οποίο ξεκινά στις 3 Ιουνίου.Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του κυπριακού καναλιού, που επικαλείται, τα τουρκικά ΜΜΕ, δεν έχει μείνει πλέον δωμάτιο για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου στη Ρόδο, την Μύκονο, την Σαντορίνη, την Μυτιλήνη, την Κω, την Πάτμο, την Σύμη, την Πάρο, την Κρήτη, την Ζάκυνθο και την Σκιάθο.
Ο τουριστικός πράκτορας στη Μαρμαρίδα της Τουρκίας, Σινέμ Ντουρσούν, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα πρέπει το συντομότερο να ανακοινώσει την εφαρμογή της ολιγοήμερης βίζας. Αν η ημερομηνία της εφαρμογής ανακοινωθεί μετά το μπαϊράμι, τότε πολλοί τουριστικοί πράκτορες και κυρίως οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες θα υποστούν μεγάλη οικονομική ζημία. Θα είναι απώλεια και για την οικονομία της Ελλάδας και για τους πελάτες που έχουν κάνει κρατήσεις».
Manolis Xatziantoniou desk