Δήμος Κω: Ένα βραβείο για όλη την Κω στα Τourism Awards 2018 - Η Κως αλλιώς...γαστρονομικώς

Δήμος Κω:  Ένα βραβείο για όλη την Κω στα Τourism Awards 2018 - Η Κως αλλιώς...γαστρονομικώς

Ένα βραβείο και μια μεγάλη διάκριση για όλη την Κω στα Τourism Awards 2018 - Η Κως αλλιώς...γαστρονομικώς”

Μια μεγάλη διάκριση για όλη την Κω με την απονομή, στα πλαίσια των Tourism Awards 2018, στο Δήμαρχο Κω κ. Γιώργο Κυρίτση του βραβείου για την εκδήλωση Τοπικής Γαστρονομίας και Παραδοσιακών Προϊόντων που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο νησί, από το 2015, και αποτελεί πλέον θεσμό.

Η Κως βραβεύθηκε στην κατηγορία Στρατηγικής και Καινοτομίας στον Τουρισμό και στον τομέα που αφορά στη διασύνδεση του τουρισμού με άλλους τομείς της οικονομίας.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των Tourism Awards 2018!

Η Κως αλλιώς...γαστρονομικώς.

Όπως είναι και το μήνυμα της εκδήλωσης που έγινε πλέον θεσμός για το νησί μας και κάθε χρόνο θα είναι πιο λαμπερή.

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, στην τοποθέτηση του ,αμέσως μετά την απονομή του βραβείου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι ένα βραβείο για την Κω. Ένα βραβείο που ανήκει σε όλη την Κω.

Ένα βραβείο που δικαιώνει τις προσπάθειες όσων πίστεψαν στη δυναμική αυτού του θεσμού που είχε σαν στόχο να προβάλει την τοπική γαστρονομία και τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Τοπικής Γαστρονομίας “ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ”, στην Ένωση Ξενοδόχων και στα Ξενοδοχεία που συμμετείχαν, στον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο, στο Σύλλογο Αλιέων και στους παραγωγούς και τυποποιητές και στους εθελοντές μας.

Χωρίς όλους αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει αυτή τη σημαντική διάκριση.

Η Κως αλλιώς...γαστρονομικώς, δεν είναι σύνθημα, είναι μια πραγματικότητα. Βραβεύεται ως μια καινοτόμος κίνηση που ενισχύει και εμπλουτίζει το τουριστικό μας προϊόν.

Το βραβείο αυτό είναι μόνο η αρχή.

Το καλοκαίρι του 2018, η Γιορτή Τοπικής Γαστρονομίας και Παραδοσιακών Προϊόντων θα είναι πιο μεγάλη και πιο εντυπωσιακή. Με μεγαλύτερη εμβέλεια και λάμψη.

Θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις και events, που θα συνδεθούν με αυτή τη γιορτή και θα έχουν ως στόχο να απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι επισκέπτες μας τις γεύσεις της τοπικής γαστρονομίας αλλά και να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

HONDOS UNDER
ARMONIA
Manolis Xatziantoniou desk