Δήμος Κω: ‘’Σε διψήφιο αριθμό η αύξηση των κρατήσεων για την Κω στη Γερμανική Τουριστική Αγορά.΄΄

Δήμος Κω: ‘’Σε διψήφιο αριθμό η αύξηση των κρατήσεων για την Κω στη Γερμανική Τουριστική Αγορά.΄΄

‘’Σε διψήφιο αριθμό η αύξηση των κρατήσεων για την Κω στη Γερμανική Τουριστική Αγορά.΄΄

Η Γερμανική Τουριστική Αγορά επιβεβαιώνει τη δυναμική που έχει η Κως ως τουριστικός προορισμός και το 2018.
Στη Μεγάλη Διεθνή Έκθεση ITB 2018, η Κως έδωσε δυναμικό παρών με το δικό της περίπτερο, στο οποίο υπεύθυνος ήταν ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας κ. Η. Σαράγιας.
Οι Γερμανοί tour operators, επιβεβαίωσαν ότι σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που υπάρχουν, η αύξηση των κρατήσεων για την Κω θα κινηθεί σε διψήφιο νούμερο.
Αποδεικνύεται ότι όταν η Κως ενώνει τις δυνάμεις της, το αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό και πολλές φορές υπερβαίνει και τις προσδοκίες.
Στην Έκθεση του Βερολίνου, ο Δήμος Κω, η Περιφέρεια, οι φορείς αλλά και επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τουρισμού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρουσίασαν την πιο όμορφη και ελκυστική εικόνα για το νησί μας.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Σιφάκης συμφώνησε με την Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου στην εντατικοποίηση των κοινών δράσεων σε επίπεδο δημοσιογραφικών ταξιδίων, ταξιδίων γνωριμίας με πωλητές μεγάλων Tour Operators αλλά και σε κοινές δράσεις προβολής μέσω του διαδικτύου.
Παράλληλα αναδείχθηκε η κοινή στόχευση Δήμου και Περιφέρειας για το άνοιγμα νέων αγορών για την Κω με έμφαση την Σερβία και τις Αραβικές χώρες.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

HONDOS UNDER
ARMONIA
Manolis Xatziantoniou desk