Δείτε φωτογραφίες στο kosnews24 από τη διεθνή έκθεση ITB στο Βερολίνο. Θετικά τα μηνύματα για την Κω

Δείτε φωτογραφίες στο kosnews24 από τη διεθνή έκθεση ITB στο Βερολίνο. Θετικά τα μηνύματα για την Κω

Στην έκθεση πήραν μέρος και αρκετοί ξενοδόχοι απο την Κω με δικό τους περίπτερο.

Η σεζόν που έρχεται αναμένεται να είναι μια από τις καλύτερες των τελευταίων ετών τόσο για την Κω όσο και για το Νότιο Αιγαίο γενικότερα, αφού τα μηνύματα από την 52η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού (ΙΤΒ), στο Βερολίνο είναι παραπάνω από θετικά.

Η Ελλάδα αναδεικνύεται ως ο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός στη Γερμανία καθώς αναμένεται να συρρεύσουν στα μέρη μας, πάνω από 4 εκατ. Γερμανοί τουρίστες τη φετινή χρονιά, με την Κω να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων τους.

Η 52η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Βερολίνου(ΙΤΒ) άνοιξε τις πύλες της την Τετάρτη για περίπου 110.000 ειδικούς του κλάδου τις πρώτες τρεις ημέρες και το Σαββατοκύριακο για το ευρύ κοινό.

Πρόκειται για τη διεθνώς σημαντικότερη έκθεση τουρισμού και σε αυτή συμμετέχουν γύρω στους 10.000 εκθέτες από περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νότίου Αιγαίου συμμετέχουν φέτος τα νησιά Ρόδος, Κως, Πάτμος, Αστυπάλαια, Κάρπαθος, Λέρος και Λειψοί από τα Δωδεκάνησα, καθώς επίσης η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Αμοργός, η Αντίπαρος, η Σέριφος, η Σίφνος, η Μήλος, η Φολέγανδρος, η Κύθνος, η Νάξος, η Άνδρος, η Ίος, η Κέα, η Πάρος και η Τήνος από τις Κυκλάδες, ενώ φιλοξενείται και η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Δωδεκανήσου.

ADVERTORIALS