Η Ryanair δίνει 10% έκπτωση σε δρομολογια απο/προς Ρόδο- Κω- Κέρκυρα

Η Ryanair δίνει 10% έκπτωση σε δρομολογια απο/προς Ρόδο- Κω- Κέρκυρα

Η Ryanair, η Νο1 αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη, ανακοίνωσε σήμερα (8 Απριλίου), νέα μοναδική προσφορά μόνο για δύο ημέρες, με 10% έκπτωση σε δρομολόγια από/προς Κέρκυρα, Κώ και Ρόδο για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 5 Μαΐου και 30 Ιουνίου 2016.

Η προσφορά αφορά ναύλους σε δρομολόγια εσωτερικού και σε διεθνή δρομολόγια από Κέρκυρα, Κω και Ρόδο, προς Βέλγιο, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Λιθουανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και  Σουηδία, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (10 Απριλίου) μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com.

Η Chiara Ravara, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα δήλωσε:

“Η Ryanair εξακολουθεί να αναπτύσσεται στην Ελλάδα και για να γιορτάσουμε ρεκόρ κρατήσεων στο ενισχυμένο καλοκαιρινό μας δίκτυο απελευθερώνουμε ναύλους με 10% έκπτωση σε δρομολόγια εσωτερικού από/προς Κέρκυρα, Κώ και Ρόδο και σε διεθνή δρομολόγια από/προς Βέλγιο, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Λιθουανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και  Σουηδία για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 4 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου.

Οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση για την επομένη τους απόδραση στο www.ryanair.com πριν τα μεσάνυχτα (24:00) της Κυριακής (10 Απριλίου).”

ADVERTORIALS