Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Kosnews24.gr o κ. Μανιάς παραιτήθηκε από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού, παραμένει όμως μέλος της παράταξης ''Ισχυρή Κως'' και Δημοτικός Σύμβουλος.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Μανιάς δεν θα εκτελεί πλέον καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού, μεταβιβάζοντας την αρμοδιότητα του Τουρισμού στην Αντιδήμαρχο κα Σεβαστή Βλάχου η οποία πλέον αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία με τίτλο: «Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Κω».
Ο κ. Μανιάς ανέλαβε καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού την 3η Σεπτεμβρίου του 2019 με τη θητεία του, μετά και την ανανέωση με απόφαση Δημάρχου στις 31 Αυγούστου του 2020, να λήγει κανονικά μετά από 9 μήνες, στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021.
Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής σημειώθηκε το black out. Μέχρι τις 12 θα επανέλθει το ρεύμα σε όλο το νησί.
Μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 18 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλίου
Το kos3x3.gr είναι μια πλήρως οργανωμένη και φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα, ιδανική για όσους θέλουν να λάβουν μέρος ή να παρακολουθήσουν το τουρνουά.
Δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείων Δωδεκανήσων.