Έρευνα στο πλαίσιο εκπόνησης μελέτης για τη σύσταση και λειτουργία Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού (DMMO) ΚΩ - ΝΙΣΥΡΟΥ - ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού.

koss.jpg
stighmiotipo-othonis-2026-06-10-153331.png
banner_900x200-(8).gif
iqos_900x200-w-2-msps-(3).jpg
Τουρισμος Πέμπτη, 29η Ιανουαρίου 2026

Το Υπουργείο Τουρισμού, σε συνεργασία με τον Δήμο Κω, υλοποιεί ένα σημαντικό έργο για τον σχεδιασμό και τη βελτίωση της τουριστικής ανάπτυξης στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Διαχείριση Προορισμών» της Δράσης 16931 «Τουριστική Ανάπτυξη» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, που στοχεύει να ενισχύσει την τοπική οικονομία, να στηρίξει τις επιχειρήσεις, να αναβαθμίσει την ποιότητα των υπηρεσιών, και να χτίσει μια ισχυρή, αναγνωρίσιμη ταυτότητα για τον προορισμό μας.

Μπορείτε να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να συμπληρώσετε το παρόν ερωτηματολόγιο με σκοπό να αποτυπώσουμε τις ανάγκες, τις προτάσεις και τις ιδέες σας.

Η συμμετοχή σας είναι ανώνυμη και συμβάλλει ουσιαστικά στον σχεδιασμό δράσεων που ανταποκρίνονται  στις προτεραιότητες της περιοχής μας.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους συνδέσμους των ερωτηματολογίων:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
hatzinikolaou_211858.jpg
Ανακοίνωσε Χατζηνικολάου η ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου είναι το νέο μέλος της ομάδας βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ένωση.

unnamed.jpg
Λαγοκέφαλοι και άλλα ξενικά είδη: Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά για το θέμα;

"Η αποτελεσματική προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών αποτελεί προϋπόθεση για την ανάκαμψη των ιχθυοπληθυσμών και την αποκατάσταση υγιών θαλάσσιων οικοσυστημάτων, τα οποία έχουν τη φυσική ικανότητα να αυτορυθμίζονται και να περιορίζουν τις πληθυσμιακές εξάρσεις εισβολικών ειδών, μεδουσών και άλλων θαλάσσιων οργανισμών"

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Κυριακή, 28 Ιουνίου 9:08ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency