Οι Burlesque και η Νικολέτα Βλαβιανού παρουσιάζουν στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Κω και σε καλοκαιρινή περιοδεία, τη θεατρική σύνθεση ΣΚΕΡΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ή Περί Έρωτος και άλλων Παθών.
Στην παράσταση μας συναντιούνται με οδηγό το θεό ΕΡΩΤΑ οι φωνασκούσες Εκκλησιάζουσες και Λυσιστράτη του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ, οι πικάντικοι Μιμίαμβοι του ΗΡΩΝΔΑ αλλα και το διασκεδαστικό Μουρτόριο του Κοντε Ρεστελου, από τις Κεφαλονίτικες Ιστορίες του ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ, χαρίζοντας στο κοινό ευφροσύνη, διασκέδαση αλλά και τη συνειδητοποίηση της «πολιτιστικής συνέχειας» από τους αρχαίους κωμωδιογράφους έως τους νεότερους.
Την Δευτέρα 14/09/2026 στις 9μμ & Είσοδος Ελεύθερη
Η καλοκαιρινή περιοδεία περιλαμβάνει εμφανίσεις σε Φεστιβάλ Δήμων όπως, Πέραμα, Αργοστόλι, Κω, Μεγανήσι αλλά και σε Πολιτιστικούς Συλλόγους.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ .
Κείμενο -Σκηνοθεσία: Ν. Βλαβιανού - Μαρκέτου
Κίνηση : Μόνικα Κολοκοτρώνη
Μουσική : Άγγελος Ανδρεάτος
Επικοινωνία:Κώστας Γαζέτης
Συνεργάτης :.Γιάννης Μπαρτσώκας
Παραγωγή : Καλλιτεχνική Εταιρεία ΑRT
Ηθοποιοί: Νικολέτα Βλαβιανού, Ελευθερία Ρήγου, Νίκος Καραστέργιος, Μόνικα Κολοκοτρώνη, Τζένη Παπαδημάτου, Άγγελος Κυριακόπουλος και Κώστας Γαζέτης .
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας