ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2024» το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Κω σας ενημερώνει για τις προσεχείς εκδηλώσεις:
ΤΕΤΑΡΤΗ 10/07/24
ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:«ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ, ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ» σε συνεργασία με τον Π.Ο. ΚΩΩΝ «Ο ΦΙΛΗΤΑΣ»
ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ-ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΩ, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:30
Ομιλητές: Γιώργος Δουλφής, δρ. Κλασικής Αρχαιολογίας, και Δημήτρης Μαντζούρης, δρ. Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ.-Μουσικός.
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Σπουδαία εμφάνιση από τον αθλητή του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ, Κωνσταντίνο Βερόγκο, στον μαραθώνιο Paranesti Path που πραγματοποιήθηκε στο Παρανέστι Δράμας.
Πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δράσεις από εορταστικά parties και χαλαρωτικά yoga sessions έως τη διανομή συμβολικών δώρων και λουλουδιών, μεταφέροντας ένα μήνυμα φροντίδας, ευεξίας και εκτίμησης.
''Μετατροπή Σχολείων σε Ωνάσεια Σχολεία σημαίνει: Κατάργηση σχολείων της γειτονιάς, με τρομακτικές συνέπειες για μαθητέςκαι εκπαιδευτικούς των περιοχών αυτών. Τα δημόσια σχολεία γίνονται ΄΄ δωράκι ΄΄ σε επιχειρήσεις , ομίλους , ιδρύματα. Υποβάθμιση και διάλυση του δημόσιου σχολείου.''