Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Σκανδαλίδη με τίτλο ‘’ Το Κονιαριό της Κω Μνήμες επί ερειπίων της Οθωμανοκρατίας ’’ διοργανώνει ο Πνευματικός Όμιλος Κώων Ο Φιλητάς με τη στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ στα Θερινά Ιπποκράτεια 2023 την Πέμπτη 10 Αυγούστου στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Κω ( Χάνι) στις 8 το βράδυ.
Για το έργο θα μιλήσουν : η πρόεδρος του Φιλητά Μ. Τουλαντά, ο ομότιμος καθηγητής Σταμάτης Αλαχιώτης, η Ξ. Αγρέλλη και ο τ. πρόεδρος του Φιλητά Κ. Ιωάννου .
Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου την Ακτή Κουντουριώτου και ώρα 19.00, η τελετή έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics.
Τα χρήματα θα διατεθούν για τη στήριξη καρκινοπαθών συμπολιτών μας καθώς και στην αναβάθμιση τμημάτων του νοσοκομείο της Κω.
Η απάντηση της Δύναμης Αλλαγής.
Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.