Παρουσίαση των βιβλίων ''Στάση: Επικοινωνία'' 3η Έκδοση & ''Ταξίδι στο γύρο του κόσμου'' 2η Έκδοση

Παρουσίαση των βιβλίων ''Στάση: Επικοινωνία'' 3η Έκδοση & ''Ταξίδι στο γύρο του κόσμου'' 2η Έκδοση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 
 
 
 
Αγαπητοί φίλοι, φίλες και συνοδοιπόροι, 
 
Με μεγάλη χαρά σας αναγγέλλω την παρουσίαση των βιβλίων μου , το Σάββατο 29-7-23 και ώρα 20.30 στο ΙστορικόΛαογραφικόΜουσείο | Historical& Folklore Museum Χάνι, στα πλαίσια των θερινών Ιπποκρατείων στη Κω . 
 
Μετά την παρουσίαση θα είμαι στη διάθεση σας, να διεγείρουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο σε σχέση με την “Επικοινωνία  του ανθρώπου μέσα στην σύγχρονη κοινωνία”.  
Για το βιβλίο , «στάση:Επικοινωνία» 3η Έκδοση, θα μιλήσει η Ψυχολόγος Μαρία Γιωργαλλή Maria Giorgalli , Για το βιβλίο , «Ταξίδι στο γύρο του κόσμου» 2η Έκδοση θα μιλήσει η Διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Κω Στέλλα Σούλη . Την παρουσίαση και συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της Δημοτικής τηλεόρασης του Δήμου Κω Κλεοπάτρα Μισαϊλιδου Cleopatra Misailidou. 
 
Την εκπροσώπηση του εκδοτικού μου οίκου Ηδυέπεια , έχει το βιβλιοπωλείο Σπυρος Κλαδης ο οποίος θα διαθέσει  την πώληση των βιβλίων. 
 
✅ευχαριστώ από καρδιάς τον εκδότη μου Γεώργιος Τσουρέας ο οποίος με συνέπεια, καλοσύνη και ενσυναίσθηση έχει σταθεί δίπλα μου τιμώντας το έργο μου. 
 
#Κοινωνιολόγος_Σύμβουλος_Διονυσία_Τριπολίτου
 
 
 
 
IMG_4396.JPG
 
IMG_4397.JPG
 
IMG_4405.jpg
 
IMG_4406.jpg
ADVERTORIALS