ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΩΝ "Ο ΦΙΛΗΤΑΣ": Αίτημα στο Δήμο Κω για τη χρηματοδότηση του 15ου τόμου των ΚΩΑΚΩΝ, στη μνήμη Βασιλείου Χατζηβασιλείου

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΩΝ "Ο ΦΙΛΗΤΑΣ": Αίτημα στο Δήμο Κω για τη χρηματοδότηση του 15ου τόμου των ΚΩΑΚΩΝ, στη μνήμη Βασιλείου Χατζηβασιλείου

Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΩΝ   "Ο ΦΙΛΗΤΑΣ", διαβίβασε αίτημα στο Δήμο Κω για τη χρηματοδότηση του 15ου τόμου των ΚΩΑΚΩΝ, στη μνήμη Βασιλείου Χατζηβασιλείου, με αποδέκτες τον κ. Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού , αντίστοιχα, όπως διατυπώνεται στο παρακάτω .

ΠΡΟΣ τον Κο Θεοδόση Νικηταρά, Δήμαρχο Κω

και Κο Χατζηχριστοφή και Σέβη Βλάχου Πρόεδρο επιτροπής Πολιτισμού και Αντιδήμαρχο Πολιτισμού αντίστοιχα.

Θέμα: “ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 15ου Τόμου ΤΩΝ ΚΩΑΚΩΝ στη μνήμη ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ”

   Κύριοι, σε συνέχεια προηγούμενης επιστολής του Πνευματικού Ομίλου Κώων "Ο ΦΙΛΗΤΑΣ" (αρ πρωτ.1814, 15/5/23), επανερχόμαστε να σας υπενθυμίσουμε τα γνωστά θέματα , καθώς και τη δέσμευσή μας, που είναι και χρέος όλων των Κώων, ν' αφιερώσουμε το 15ο τόμο των ΚΩΑΚΩΝ στη μνήμη του αλησμόνητου δικηγόρου -ιστορικού Βασίλη Χατζηβασιλείου.

Οι αξιόλογες εργασίες συμπολιτών μας που συμπεριλαμβάνονται σ' αυτό τον τόμο αναδεικνύουν το ερευνητικό έργο συμπολιτών μας και άλλων φίλων της Κω που επί σειρά ετών μελετούν ιστορικά, αρχαιολογικά και άλλα θέματα του τόπου μας. Ανάμεσα σε όλες αυτές τις αξιόλογες εργασίες , συμπεριλαμβάνονται και οι δύο τελευταίες εργασίες του πολυγραφότατου και πρόσφατα εκλιπόντος Βασίλη Σ. Χατζηβασιλείου.

Παρακαλούμε, να εγκρίνετε άμεσα την χρηματοδότηση του 15ου τόμου, και θα είναι τιμή μας να προλογίσετε την έκδοση αυτή.

Για το Δ.Σ,

Η Πρόεδρος,                                                                         Ο εκτελών χρέη Γραμματέα,

Μαρία Τουλαντά- Παρισίδου                                            Ελευθέριος Χατζηνικολάου.

Κως, 19/6/2023

ADVERTORIALS