H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ συνεχίζει και τη νέα χρονιά τη δράση προβολών ''Τα μέλη παρουσιάζουν''

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ συνεχίζει και τη νέα χρονιά τη δράση προβολών ''Τα μέλη παρουσιάζουν''

ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ

Τα μέλη παρουσιάζουν

Κυριακή 12/02

 

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ συνεχίζει και τη νέα χρονιά τη δράση προβολών Τα μέλη παρουσιάζουν, στον φιλόξενο Ανοιχτό Κοινωνικό Χώρο Μανδηλαρά 32, όπου κάθε μέλος έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει και να ανοίξει συζήτηση για μια αγαπημένη του ταινία, μοιράζοντας έτσι τις εμπειρίες, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του με όλους εμάς. Σας περιμένουμε την Κυριακή 12/02 στις 19:00, για να γιορτάσουμε νωρίτερα τον Άγιο Βαλεντίνο, με μία από τις πιο ρομαντικές ταινίες φαντασίας όλων των εποχών, Τα φτερά του έρωτα του Βιμ Βέντερς.

 

Τα Φτερά του Έρωτα (Der Himmel über Berlin)

Σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερς

Παραγωγή: Δυτική Γερμανία, 1987. Διάρκεια: 128’

Πρωταγωνιστούν: Μπρούνο Γκαντς, Σολβέιγ Ντομαρτέν, Ότο Σάντερ, Κουρτ Μπουα, Πίτερ Φολκ

Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών 1987, περισσότερες από 20 υποψηφιότητες και νίκες σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου.

Trailer: https://youtube.com/watch?v=9H8tp-w_g4M&si=EnSIkaIECMiOmarE

Φύλακες άγγελοι περιπλανώνται στο Βερολίνο αόρατοι, ακούν τις σκέψεις των θνητών και προσπαθούν να τους παρηγορήσουν. Έγκλειστοι στην αιωνιότητά τους, παρατηρούν τον άνθρωπο να συγκρούεται με τη θνητή του υπόσταση, να παλεύει με την απογοητευτική του καθημερινότητα και να χάνει την ευκαιρία να κοιτάξει ψηλά. Δίπλα και μέσα του, οι άγγελοι προσπαθούν να απαντήσουν στο μεγαλύτερο ερώτημα της ζωής: αξίζει τόσος αγώνας ή είναι μάταιος; Υπάρχει σωτηρία για την ανθρωπότητα ή είναι καταδικασμένη; Η απάντηση έρχεται όταν ένας από αυτούς, ο Ντάμιελ, ερωτεύεται μια όμορφη ακροβάτισσα και αποφασίζει να εκπέσει για να ζήσουν μαζί. Το κλασικό αριστούργημα του Βιμ Βέντερς, αφιερωμένο στο Βερολίνο, στους αγγέλους που ζουν ανάμεσά μας και στον έρωτα που οφείλει να παραμένει θνητός.

Την ταινία παρουσιάζει ο Σάκης Κουντουρατζής.

Είσοδος ελεύθερη.

Σας περιμένουμε!

ADVERTORIALS