Το καλοκαιρινό ταξίδι με την ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ συνεχίζεται την Τρίτη, με την αισθηματική ροκ κομεντί High Fidelity

Το καλοκαιρινό ταξίδι με την ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ συνεχίζεται την Τρίτη, με την αισθηματική ροκ κομεντί High Fidelity

Βραδιές Θερινού Σινεμά

Προβολή Τρίτης 21/06

 

Το καλοκαιρινό ταξίδι με την ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ συνεχίζεται, την Τρίτη 21/06, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, στις 21:00 στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με την αισθηματική ροκ κομεντί High Fidelity.

High Fidelity

Σκηνοθεσία: Στίβεν Φρίαρς

Παραγωγή: USA, 2000. Διάρκεια: 113’

Παίζουν: Τζον Κιούζακ, Τιμ Ρόμπινς, Λίζα Μπονέ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Λίλι Τέιλορ, Τζόαν Κιούζακ, Τζακ Μπλακ, Τοντ Λουίζο, Iben Hjejle.

Βραβείο Ταινίας της Χρονιάς, Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI Awards), 2001.

Trailer: https://youtu.be/OA9gPtWDiww

Ο τριαντάρης Ρουθ Γκόρντον, ιδιοκτήτης ενός παλιομοδίτικου δισκάδικου, μη θέλοντας να αποδεχτεί το γεγονός ότι η φιλενάδα του τον άφησε για κάποιον άλλον, αποπειράται να βρει κάποιες παλιές ερωμένες του, που επίσης τον εγκατέλειψαν, για να κάνει μια αποτίμηση της ερωτικής του ζωής. Τα mixtapes της ζωής μας, τα περισσότερα top 5 που μπορούν να χωρέσουν σε μια ταινία και ένας ρομαντισμός που έχει λήξει προ πολλού. Όχι τυχαία το ιερό δισκοπότηρο όλων των indie aficionados. Τι προηγήθηκε, η μουσική ή η μιζέρια;

Περισσότερες πληροφορίες στο ιστολόγιο της ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ: https://kileko79.wordpress.com/

Είσοδος: 5 €

Εκτός των προβολών στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, θα ακολουθήσουν και ειδικές θερινές προβολές σε πανέμορφα σημεία του νησιού. Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, προτεραιότητα θα δοθεί στα μέλη της ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ.

Σας περιμένουμε.

Καλές προβολές!

high_fidelity.jpg

ADVERTORIALS