Αντιπολεμικό Διήμερο Φεστιβάλ στις 17 & 18 Ιουνίου

Αντιπολεμικό Διήμερο Φεστιβάλ στις 17 & 18 Ιουνίου

Αντιπολεμικό Διήμερο Φεστιβάλ 17-18/06

Η Αντιφασιστική Κίνηση Κω, η Κινηματογραφική Λέσχη Κω και το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κω - Σκηνή Β’ σας προσκαλούν στο Αντιπολεμικό - Αντιρατσιστικό Διήμερο Φεστιβάλ, που διοργανώνουν την Παρασκευή 17/06 και Σάββατο 18/06 στο Πάρκο Κώων Αγωνιστών Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (έναντι Μητρόπολης).

Παιδικό παραμύθι, προβολή ταινίας, θεατρικά δρώμενα, ζωντανή μουσική, DJ set, συλλογική κουζίνα, έκθεση σκίτσων, βιβλιοπωλείο, ανοιχτή συζήτηση, είναι μερικές μόνο από τις δράσεις τις οποίες θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάθε επισκέπτης, αλλά και να συμμετέχει ενεργά, με ελεύθερη πάντα είσοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

53GREFDS.png

Η παρούσα δράση έρχεται να σταθεί μαζί με τις αντιπολεμικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα παγκοσμίως τη δεδομένη χρονική περίοδο, σε συνδυασμό με όλα τα σημαντικά γεγονότα που κατακλύζουν τις ζωές μας τα τελευταία χρόνια (γεωπολιτικά παιχνίδια, πανδημία, προσφυγικό, διακρίσεις, έμφυλη βία, ακρίβεια). Η ανάγκη για έκφραση και εξωστρέφεια πάνω στα ζητήματα αυτά γίνεται πράξη, με ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, επανοικειοποίηση των δημόσιων χώρων και την κοινωνία της Κω σε πρώτο πρόσωπο. Διάλογος, προβληματισμός και κριτικός στοχασμός, με την ελπίδα για κοινά συμπεράσματα, συλλογικές πρακτικές και ενεργή διεκδίκηση συνθηκών καλύτερης ζωής.

Απέναντι στον πόλεμο, τον φασισμό, την ανελευθερία, απαντάμε με τέχνη και εξωστρέφεια, αλληλεγγύη και ανθρωπιά, επιδιώκοντας ειρήνη και ελευθερία. Γιατί ο πόλεμος φαίνεται γλυκός μόνο σ’ αυτούς που δεν τον ξέρουν.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

antipolemiki_afisa.jpg

ADVERTORIALS