Τα χρυσά κορίτσια του γυμναστικού συλλόγου Ηπιόνη έλαμψαν στο NeptuneHotels

Τα χρυσά κορίτσια του γυμναστικού συλλόγου Ηπιόνη έλαμψαν στο NeptuneHotels

Τα χρυσά κορίτσια του γυμναστικού συλλόγου Ηπιόνη έλαμψαν στο NeptuneHotels

 

Παρασκευή, 15Οκτωβρίου 2021: Μια όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες του NeptuneHotelsτην Τετάρτηστο κατάμεστοΘέατρο Apollon, που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου. Οι γεμάτες ταλέντο αθλήτριες του Συλλόγου Ηπιόνη,εντυπωσίασαν το κοινό με την επίδειξη δεξιοτήτων στην ενόργανη γυμναστική.

Τα χρυσά κορίτσια της Κω,που λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν διακριθεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής Ν. Αιγαίουστο οποίο κατάφεραν να κερδίσουν αρκετά μετάλλια, παρουσίασαν στη σκηνή μια σειρά από εντυπωσιακές κινήσεις με τη μπάλα ρυθμικής, το στεφάνι, το σχοινάκι, την κορδέλα και την κορύνα.Το πρόγραμμα συνδύαζε ευελιξία και συγκέντρωση, μουσικήκαι χορό.

Το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων θεατών απόσπασε η ομάδα, καθώς γοήτευσε με το συγχρονισμό της, το επίπεδο των αθλητριών και την χορογραφία. Το NeptuneHotels, συγχαίρει όλες τις αθλήτριες και τις προπονήτριεςγια την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν με στόχο να πρωταγωνιστούν στο χώρο της ρυθμικής γυμναστικής.

Το Neptune Hotels στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί μέσα από τις περιβαλλοντικές, αθλητικές, πολιτισμικές χορηγίες και άλλες δράσεις, συμμετέχει ενεργά και υποστηρίζει την τοπική κοινωνία και τις πρωτοβουλίες που προωθούν βέλτιστες κοινωνικές πρακτικές.

ADVERTORIALS