Τριήμερο Cinedoc από την ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ στο πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων Δήμου Κω στην αυλή του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Κω (Χάνι)

Τριήμερο Cinedoc από την ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ στο πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων Δήμου Κω στην αυλή του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Κω (Χάνι)

09-11/7 Τριήμερο Cinedoc από την ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ στο πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων Δήμου Κω στην αυλή του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Κω (Χάνι).

Είσοδος Ελεύθερη – Ώρα Έναρξης Προβολών: 21:00.

Όλο το πρόγραμμα για on-line κοινοποίηση @ https://bit.ly/2UUN44y

Πρόγραμμα Προβολών

09/07

ΣΑΖΙ: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

92′ | 2018 | Γαλλία, Γερμανία

Από το Βερολίνο ως το Ιράν, η ταλαντούχα μουσικός και τραγουδίστρια Petra Nachtmanova αναζητά τι είναι αυτό που συνδέει Ανατολή και Δύση, κάνοντας πάντα την ίδια ερώτηση: «Θα μου μάθετε ένα τραγούδι που μπορώ να πάρω μαζί μου;». Στην πλάτη της, η Petra κουβαλάει ένα μυστηριώδες και μυθικό όργανο που ανοίγει πόρτες και καρδιές: το σάζι.

Δείτε το τρέιλερ @ https://youtu.be/-h3_7iQ_nL0

10/07

CIELO – ΟΥΡΑΝΟΣ

78′ | 2017 | Καναδάς, Χιλή

Ένα ονειρικό οδοιπορικό στην έρημο της βόρειας Χιλής, αφιερωμένο στην ομορφιά του νυχτερινού ουρανού. Κινούμενο μεταξύ ποίησης και επιστήμης, το Cielo ξενυχτάει με τους κυνηγούς πλανητών στα αστεροσκοπεία της Ατακάμα και με τους κατοίκους της ερήμου, μεταφέροντας τις ιστορίες, τους μύθους και τις υπαρξιακές αναζητήσεις τους. Μια σπάνια κινηματογραφική εμπειρία που μας μεταφέρει την αίσθηση του δέους μπροστά στο θέαμα του έναστρου ουρανού και μας καλεί να στοχαστούμε τη θέση μας στο σύμπαν.

Δείτε το τρέιλερ @ https://youtu.be/sRP45fDF5N8

11/07

OBSCURO BARROCO

60′ | 2018 | Βραζιλία

Ένα ντοκιμαντέρ με στοιχεία μυθοπλασίας και θέμα τη μεταμόρφωση σε μια πόλη των άκρων: το Ρίο ντε Τζανέιρο. Η ταινία αναζητά απαντήσεις για την ταυτότητά μας μέσα από το φύλο, το καρναβάλι και τις πολιτικές διαμάχες, θέτοντας ερωτήματα σχετικά με την επιθυμία μεταμόρφωσης του σώματος, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Δείτε το τρέιλερ @ https://youtu.be/Q7S7Jor_8Uw

gtrtgtr.JPG

 
ADVERTORIALS