ΔΟΠΑΒΣ Κω: Διαδικτυακά εργαστήρια για την κατασκευή και την αξιοποίηση θεατρικής κούκλας

ΔΟΠΑΒΣ Κω: Διαδικτυακά εργαστήρια για την κατασκευή και την αξιοποίηση θεατρικής κούκλας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΔΟΠΑΒΣ Κω σε συνεργασία με το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα»προσκαλείμικρούς και μεγάλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς, θεατρικές ομάδες, καθοδηγητές ευπαθών ομάδων και θεραπευτέςστα διαδικτυακά εργαστήρια για την κατασκευή και την αξιοποίηση θεατρικής κούκλας με τίτλο «Κουκλοπαίζουμε και Αυτοσχεδιασμοί»!

Τα διαδραστικά εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν μέσω zoom με περιορισμένο αριθμό θέσεων. Η φόρμα συμμετοχήςθα είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση : www.kos.gov.grαπό τις 19 έως τις 25/03/2021

Με την συμπλήρωση της Φόρμας Συμμετοχής δεσμεύεται η θέση σας στο σεμινάριο και o σύνδεσμος για την είσοδο στο ΖΟΟΜ θα αποσταλεί στο email σας δύο ημέρες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27/3, την Κυριακή 28/3, Σάββατο 3/4 και ώρες 18:00 – 20:00 ενώ θα ακολουθήσει διαδικτυακή συνάντηση υποστήριξης το Σάββατο 10/4 και ώρες 18:00 – 19:00.

Όσοι/ες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα εργαστήριά και διαμένουν εκτός του Δήμου Κω, μπορούν να τα παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω
Facebook: https://www.facebook.com/prasinaloga.gr/live/