Το θεατρικό έργο «Το μαγικό φίλτρο», το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στο Θεατράκι στο Μαρμάρι, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Το θεατρικό έργο «Το μαγικό φίλτρο», το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στο Θεατράκι στο Μαρμάρι, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Μ.Π. & Ε. Συλλόγου Πυλίου Ο ΑΠΠΕΛΗΣ

Θέλοντας να κλείσουμε με τον ιδανικότερο τρόπο ένα δύσκολο από κάθε πλευρά καλοκαίρι, τόσο για τη Χώρα μας, όσο και για το νησί μας, παρουσιάζουμε σε συνεργασία με το «Θέατρο Νοτίου Αιγαίου», το θεατρικό έργο με τίτλο «Το μαγικό φίλτρο», το Σάββατο 03.10.2020 και ώρα 19:30, στο Θεατράκι στο Μαρμάρι, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πρόκειται για μία παιδική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του σπουδαίου συγγραφέα Μίχαελ Έντε, σε διασκευή από τον κ. Γιάννη Οικονομίδη, και σκηνοθεσία από τον κ. Ζαχαρία Αγγελάκο.

Ευχαριστούμε την Κοινότητα Πυλίου και τον Δήμο της Κω για την παραχώρηση του χώρου. Το τμήμα θεάτρου του Υπουργείου Πολιτισμού για τον καθαρισμό του υγειονομικά ασφαλούς τρόπου διεξαγωγής του θεατρικού δρώμενου. Και τέλος τους χορηγούς μας, οι οποίοι όντας συνοδοιπόροι, συνέπραξαν μαζί μας για την παρουσίαση αυτής της θεατρικής παράστασης.

Δεδομένων των προληπτικών υγειονομικών μέτρων, παρακαλείσθε να προχωρήσετε σε κράτηση θέσεων για την παράσταση, στην οποία εκ των πραγμάτων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Δ.Σ. του Μ.Π. & Ε. Συλλόγου Πυλίου

Ο ΑΠΠΕΛΗΣ

ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ 03.10.2020 ΑΠΕΛΛΗΣ.jpg