«Ελευθερία… μια ιστορία» από την Θεατρική Ομάδα Τήνου. Tο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο-Πολυχώρο Σφαγείο

«Ελευθερία… μια ιστορία» από την Θεατρική Ομάδα Τήνου. Tο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο-Πολυχώρο Σφαγείο

«Ελευθερία… μια ιστορία» από την Θεατρική Ομάδα Τήνου

 

Το Θεατρικό Εργαστήρι Κω-acTa παρουσιάζει την αγαπημένη Θεατρική Ομάδα Τήνου «ΘΕΑΤΡΟΠΟΙΕΙΟ» με την παράσταση «Ελευθερία… μια ιστορία» (διασκευή του έργου «Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα» των   Macmillan Duncan και Donahoe Jonny).

Μία εξαιρετικά σύγχρονη και έξυπνη σκηνοθετική προσέγγιση με μεγάλο σεβασμό στο πρωτότυπο και με μεγάλη ικανότητα προσαρμογής στην Ελληνική πραγματικότητα. Ένα θεατρικό που αναγνωρίζει και τοποθετείται απαλά και προσεγμένα στο χώρο και το χρόνο του αλλά ταυτόχρονα η πρωταγωνίστρια του μας χαρίζει στιγμές μεγάλης συναισθηματικής έντασης, τόσο χαράς όσο και μελαγχολίας. Είναι ωραία που κρύβεται μερικές φορές η τέχνη.

Αυτό το εξαιρετικό, απολαυστικό έργο, ανέβηκε για πρώτη φορά το 2013 στην Αγγλία και έκτοτε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας το βραβείο «Critics’ Pick» των New York Times και διθυραμβικές κριτικές από τους Guardian, Time Out, Independent, Evening Standard, Telegraph και Sunday Times. Ένα υπέροχο έργο, ένας ύμνος στη ζωή που μιλάει κατευθείαν στις καρδιές των θεατών.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2019 9μ.μ. στο Θέατρο-Πολυχώρο Σφαγείο.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6906 736 120/Είσοδος: 10€

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ειρήνη Γεωργιάδου

Ερμηνεία: Ελευθερία Αφεντάκη

Μουσική Επιμέλεια: Σοφία Ρουμάνη

Φωτογραφίες-Βίντεο: Γιάννης Τουφεκλής

Κοστούμι: Φωτεινή Ξενάκη

ice_screenshot_20200206-085601.png

ADVERTORIALS