ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ο Ανασχηματισμός στη Δημοτική Αρχή Κω έγινε, για να δούμε από πότε θα ισχύσει...

Η κ. Σεβαστή Βλάχου στη θέση του κ. Παναγιώτη Αβρίθη στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κω

Πολιτικη Τρίτη, 28η Ιανουαρίου 2025
05819258b786747a7cc21f5136cc7c7a.jpg

Σε αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κω κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιώτης Αβρίθης, ο οποίος από το 2024 έχει ανεξαρτητοποιηθεί και δεν αποτελεί πλέον μέλος της Δημοτικής Αρχής, αντικαταστάθηκε από τη δημοτική σύμβουλο της παράταξης κ. Σέβη Βλάχου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αβρίθης είχε τη θέση του αναπληρωματικού μέλους στην Επιτροπή, με πρόεδρο την κ. Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη, η οποία συνεχίζει να ηγείται της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κω.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 12:29ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency