Χαράλαμπος Ναβροζίδης: Όποιος μπορεί, κάνει. Όποιος δεν μπορεί, αναλύει και όποιος νιώθει μοναδικός ή αυθεντία υπεραναλύει

Χαράλαμπος Ναβροζίδης: Όποιος μπορεί, κάνει. Όποιος δεν μπορεί, αναλύει και όποιος νιώθει μοναδικός ή αυθεντία υπεραναλύει

ΔΗΛΩΣΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ


Όποιος μπορεί, κάνει. Όποιος δεν μπορεί, αναλύει και όποιος νιώθει μοναδικός ή αυθεντία υπεραναλύει.

Ενόχλησε η συμμετοχή του Περιφερειάρχη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κω, με αποτέλεσμα να έχουν ξεπηδήσει παράλληλοι μονόλογοι.
Ενόχλησε η συνεργασία, η σύμπνοια, η δρομολόγηση λύσεων και έργων , η ικανότητα να τολμάς να εισέρχεσαι σε ανοιχτούς διαλόγους, γιατί ναι πρόκειται για ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που αύριο θα ξαναπέσουν πάνω μου, και πάνω σε κάθε νέο αυτοδιοικητικό που δεν θα ανήκει στον δικό τους πολιτικό χώρο και στην δική τους ομάδα.
Σε ένα βαθμό, κατανοητό. Κάποιοι δεν γνώρισαν ποτέ στη θητεία τους τι σημαίνει συνεργασία ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και τι σημαίνει παράγω αποτέλεσμα στην πολιτική και τώρα απαντούν με αυτό που ξέρουν καλά, με αυτό στο οποίο έχουν επιδοθεί για δεκαετίες και χρόνια ολόκληρα: λαϊκισμό, εύκολες λύσεις σε δύσκολα προβλήματα, μόνιμη άρνηση.
Ο κόσμος όμως προχωράει μπροστά όσο και αν κάποιοι δεν το θέλετε.
Σε αυτή τη ζωή, δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με όλους. 
Εδώ όμως το θέμα δεν είναι προσωπικό. Εδώ συγκρούονται σχολές σκέψης και μοντέλα Διοίκησης, με συγκεκριμένο αποτύπωμα το καθένα. 
Ναβροζίδης Χαράλαμπος 
Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης Ν.Αιγαίου.
ADVERTORIALS