Καΐσερλης Κώστας: Έκλεισαν οι κάλπες και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο της…λαϊκής

Καΐσερλης Κώστας: Έκλεισαν οι κάλπες και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο της…λαϊκής

Δήλωση Καΐσερλη Κώστα


Έκλεισαν οι κάλπες και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο της…λαϊκής

Μιας Λαϊκής αγοράς που το πρωί οι ντομάτες κάνουν 4 ευρώ, το μεσημέρι 2 και το απόγευμα είναι στο απορριμματοφόρο….  Αφήστε τα αυγά! Εκεί να δεις! Ποια δίκροκα…..   Εδώ σε ένα πάγκο της λαϊκής βρέθηκαν σε ένα αυγό πέντε κρόκοι και μάλιστα βγήκαν και πουλάκια που τσακώνονται με ανοιχτό το στόμα ποιο θα φάει περισσότερα. Να και η Ζωή, να και ο Γιάνης με ένα ν, να και ο Χαρίτσης, να και ο Πέτρος και έμεινε και ο Στέφανος να μας πείσει για το πόθεν έσχες! Ποιο βραβείο Γκίνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% μέσα σε δέκα χρόνια δημιούργησε έξι κόμματα και γέννησε πάνω από δέκα πετεινούς…

Και τι δεν πουλήθηκε στη λαϊκή προεκλογικά. Μέχρι και φιρμάνια εμφανίστηκαν. Ναι ρε σεις. Μας έκλεψαν τα γλυπτά οι Άγγλοι!! Το επιβεβαίωσε και ο Σουλτάνος! Εδώ κατάκλεψαν όλο τον κόσμο και ήπιαν και ξεκοιλιάστηκαν από το αίμα λαών και λαών και στη λαϊκή πουλάνε γλυπτά και φιρμάνια!  Σε αυτή την λαϊκή φίλοι μου πουλάνε ελπίδες και μάλιστα προς το απόγευμα μπορεί να πουλήσουν και την μάνα μας.

Ακούς εκεί να μην έχει καταθέσει που βρήκε τα λεφτά του! Το πόθεν έσχες!!! Λες και οι εδώ σοφοί τόφτιαξαν για να μάθουμε εάν κάποιος έκλεψε τους Αμερικάνους! Αφήστε που αυτό που έφτιαξαν είναι για να μην μάθουμε ποτέ ποιοι μας έκλεψαν!!! Φύλλο συκής έβαλαν που στα ίσια δεν βλέπουμε τίποτα! Από τα πλάγια όμως τα βλέπουμε όλα και στραβολαιμιάσαμε …

Εμ ο άλλος, ο νεοδημοκράτης. Πήγε στη Ρόδο για επέμβαση και του είπαν μετά από οκτώ μήνες!! Κατέληξε στο ιδιωτικό, ακούμπησε τα τέσσερα χιλιάρικα και στην κάλπη…. ατού το κόζι της Ν.Δ. !!! Λαϊκή είναι αυτή. Το πρωί πήγε ο βλάκας που είναι ακριβά….

Η πλάκα ποια είναι.  Ο γεωργός στην λαϊκή που πουλούσε αγγουράκια αγόρασε από τον διπλανό του συνάδελφο μελιτζάνες και ήτανε πρωί….. Πουλάνε ακόμα και ο ένας τον άλλον!

Είδες η ΔΕΗ? Μάλλον και σε αυτή την λαϊκή ήταν πρωί και το ρεύμα πήγε στα ύψη! Μόνο που τώρα δεν έφταιγε το χαλάζι. Ο χοντρέμπορος δηλαδή ο Κούλης μας είπε ότι δεν φυσούσε πολύ ο αέρας και οι ανεμογεννήτριες των ευεργετών μας δεν πήραν μπροστά!!!

Στην δική μας συνοικιακή λαϊκή οι πωλήσεις ξεκίνησαν και είναι πρωί! Άνοιξε και ο πάγκος της ΚΩΑΝ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει το απόγευμα….. στο τέλος της ημέρας που γιαυτήν την λαϊκή κρατά πέντε χρόνια….

Ατέλειωτη η ημέρα της λαϊκής για να πάρουμε το μεταφορικό ισοδύναμο! Αλήθεια πουλούν και τέτοιο! Κρατά πάνω από ενάμιση χρόνο! Ευτυχώς που ο δικός μας υφυπουργός, αν και ιερέας,  μας ενημέρωσε ότι το προϊόν το ρετουσάρουν ακόμα, για να διασφαλιστεί ότι θα πηγαίνει σε καλή μεριά!!!

Πάει ο Γερμανός τουρίστας με ένα χάρτη στο χέρι να ψωνίσει ομορφιά  στο μοναδικό στον κόσμο αρχαίο στάδιο, δίπλα στην Αγία Άννα, που το πουλούσαμε στις εκθέσεις του Βερολίνου και εκεί έβοσκε μέσα στα αγριόχορτα ολόκληρη η μάντρα των ηλιθίων με βοσκό την  δική μας Μενδώνη.…..

Εκλογές λοιπόν στην λαϊκή αγορά της Ευρώπης που οι περισσότεροι την γλίτωσαν!            Δεν πήγαν να ψωνίσουν γιατί ήταν άφραγκοι αλλά και για να γλιτώσουν από τους πυραύλους που πέφτουν γύρω μας από τους ηγέτες της….. ελευθερίας και της δημοκρατίας. Ψυλλιασμένοι οι τύποι! Άστο είπαν! Αυτοί σ’αυτή την λαϊκή  πουλούν και τις ζωές μας….

Αφιερωμένο με πολλά φιλιά στους φίλους μου σχολιαστές   Κ. Καϊσερλης

ADVERTORIALS