Αναδείχθηκε ο εργολάβος που θα συμβάλει στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην Κω. Σε δέκα ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει

Αναδείχθηκε ο εργολάβος που θα συμβάλει στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην Κω. Σε δέκα ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει

θα ακολουθήσει προσυμβατικός έλεγχος της απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Κω από το ελεγκτικό συνέδριο και περίπου σε δέκα ημέρες αναμένεται ο εργολάβος να ξεκινήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Διαγωνισμός κατακυρώθηκε στον οικονομικό φορέα «ΧΡ. ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με ποσό καθαρής αξίας 1.158.300,00 ευρώ και με συνολική αξία 1.355.211,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%)

Συνεδρίασε χθες Πέμπτη 6 Ιουνίου η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κω για την έγκριση του με αριθμό πρωτ. 14660/5-6-2024 Πρακτικού Αξιολόγησης Δικαιολογητικών – Τεχνικών & Οικονομικών Προσφορών για την κατακύρωση του διαγωνισμού με τίτλο: «Μίσθωση Απορριμματοφόρων Οχημάτων με προσωπικό».

Συγκεκριμένα 3 εργολάβοι κατέθεσαν προσφορά, με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου να επιλέγει την οικονομικότερη. Ο εργολάβος θα συνδράμει στην αποκομιδή απορριμμάτων με 7 απορριμματοφόρα και το απαραίτητο προσωπικό, όπως προβλέπει η μελέτη, για τους επόμενους 6 μήνες.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω Σταμάτης Καμπουράκης μιλώντας στην κάμερα του kosnews24, ανέφερε ότι ο μειοδότης εργολάβος θα αναλάβει όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, με τον ανάδοχο να αναλαμβάνει τις αρμοδιότητές του στο επόμενο δεκαήμερο.

« Αυτή τη στιγμή η υπηρεσία μας δυσκολεύεται πολύ με την αποκομιδή των απορριμμάτων στα ξενοδοχεία. Οπότε θα συμβάλει και θα αναλάβει όπως και τις άλλες χρονιές, εξ ολοκλήρου τα ξενοδοχεία για να μπορέσει η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου να αποσυμφορηθεί και να επικεντρωθεί στην πόλη της Κω και τα χωριά μας. Οπότε καταλαβαίνετε αυτό θα δώσει μία μεγάλη ανάσα και τους εργαζόμενους και στα οχήματά μας.»

Ο κ. Καμπουράκης ευχαρίστησε παράλληλα για τη συμβολή του και το έργο του στην υπηρεσία τα τελευταία χρόνια, τον κύριο Γιώργο Θεοφιλίδη ο οποίος εκπόνησε την μελέτη.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κύριος Καμπουράκης στο βίντεο που ακολουθεί

ADVERTORIALS