Η επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη στην Κω - ΦΩΤΟ

Η επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη στην Κω - ΦΩΤΟ

Tην Κω επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης.

Ο Υπουργός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κω - Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, την Έπαρχο Κω - Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου και με εκπροσώπους φορέων του νησιού.

Αρχικά ο κ. Φλωρίδης συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος μεταξύ άλλων του μετέφερε την αγωνία των πολιτών της Κω αναφορικά με το πρόβλημα της υποστελέχωσης που υπάρχει στο νοσοκομείο της Κω.

Στη συνέχεια ο Υπουργός, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη και από μέλη της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Κω, μετέβη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κω όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κω Μανώλη Χατζηάμαλλο, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κω Διονυσία Τελλή - Τσιμισίρη, τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Αβρίθη, με βασικό θέμα της συνάντησης να είναι το νέο δικαστικό μέγαρο που πρόκειται να ανεγερθεί στην Κω, με τον Υπουργό στη συνέχεια να επισκέπτεται και τον χώρο όπου πρόκεται να ανεγερθεί.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Επαρχείο Κω - Νισύρου, όπου συναντήθηκε με την Έπαρχο Κω - Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου και φορείς. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αστική συγκοινωνία, την υποστελέχωση του νοσοκομείου, την καθαριότητα αλλά και τη δυσκολία των εργοδοτών να βρουν προσωπικό.

Ακόμα στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και το σημαντικό πρόβλημα στέγασης, με τον Υπουργό να αναφέρει ότι η άνοδος του Airbnb στα νησιά, έχει μεγενθύνει το πρόβλημα.

Στο επαρχείο από τους φορείες το ''παρών'' έδωσαν ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Κω κ. Ηλίας Χρυσόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κα. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Κω κ. Γιώργος Σεγραίδος και ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κω κ. Γιώργος Χρυσουλάκης.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες. 

ADVERTORIALS