Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΒΣΔ για τη διεξαγωγή των προκριματικών εκλογών ανάδειξης υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο - Δείτε που μπορείτε να ψηφίσετε στην Κω

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΒΣΔ για τη διεξαγωγή των προκριματικών εκλογών ανάδειξης υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο - Δείτε που μπορείτε να ψηφίσετε στην Κω

«Διεξαγωγή προκριματικών εκλογών ανάδειξης υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»


Την Κυριακή 14 Απριλίου θα διεξαχθούν οι προκριματικές εκλογές ανά περιφέρεια προκειμένου να συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 08.00π.μ και θα ολοκληρωθεί στις 08.00μ.μ.


Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ήδη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και όσες /όσοι ως φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θέλουν να συμμετέχουν στις εκλογές, συμπληρώνοντας την φόρμα φίλου/ης, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα εκλογικά κέντρα. Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ο κάθε ψηφοφόρος καταβάλλει εκλογική συνδρομή ύψους 2€.

Στο νησί της Κω οι εκλογές θα διεξαχθούν:


Στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου , Ασκληπιού 2 Μαρμαρωτό Κως

Στα υπόλοιπα νησιά του συγκροτήματος της Βόρειας Δωδεκανήσου , Κάλυμνος, Λέρος, Αστυπάλαια Νίσυρος οι εκλογές θα διεξαχθούν με ευθύνη των Τοπικών Οργανώσεων και των αντίστοιχων Εφορευτικών Επιτροπών.

Στην Πάτμο και του Λειψούς οι εκλογές θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποψήφιοι είναι:

Από τα Δωδεκάνησα

- Βυρίνης Αθανάσιος , Μαθηματικός
- Παπακαλοδούκας Γεώργιος, Φιλόλογος

Από τις Κυκλάδες

- Αγγελετάκη Αλεξάνδρα, Αρχαιολόγος
- Γιαννακά Αικατερίνη, Συνταξιούχος Υπ. Οικονομικών
- Μπαρμπούνη Δήμητρα, Καθηγήτρια Φιλοσοφίας

Σε αυτή την άμεσα δημοκρατική και καινοτόμο διαδικασία καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες που θέλουν να έχουν λόγο, να συμμετέχουν συμβάλλοντας έτσι στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές.

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή
Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου
Δημήτριος Χασαπλαδάκης

ADVERTORIALS