Παραμένει ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Κω για οικονομικά θέματα, ο Θεοφιλίδης Γεώργιος

Παραμένει ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Κω για οικονομικά θέματα, ο Θεοφιλίδης Γεώργιος

Παραμένει και αυτή τη δημοτική περίοδο, ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Κω για οικονομικά θέματα, ο Θεοφιλίδης Γεώργιος του Ιωάννη.

Ο κ. Θεοφιλίδης εκτελεί χρέη ειδικού συμβούλου από τις 19 Δεκεμβρίου του 2019 και με νέα σύμβαση που υπέγραψε χθες 10 Απριλίου του 2024, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δήμο της Κω από τη θέση του ειδικού συμβούλου.

Δείτε τη σχετική σύμβαση εργασίας

Στην Κω και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα 10/04/2024, ημέρα Τετάρτη, μεταξύ των:


Α. Νικηταρά Θεοδοσίου του Αντωνίου, Δημάρχου Κω, ως νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου Κω και
Β. Θεοφιλίδη Γεωργίου του Ιωάννη, κατοίκου Κω, επί της περιοχής Μαρμαρωτό, Συμφωνήθηκαν και έγιναν αποδεκτά τα εξής:


Ο πρώτος συμβαλλόμενος με την παραπάνω ιδιότητα του έχοντας υπόψη το άρθρο 163 του Ν.3584/2007 εξέδωσε την υπ’ αριθ. 149/17-01-2024 απόφαση, η οποία κυρώθηκε με την υπ’ αριθ. 5538/20-02-2024 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθ. 702/Γ’/04-03-2024 ΦΕΚ, με την οποία προσλαμβάνει τον δεύτερο συμβαλλόμενο ως Ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου.


Για τον δεύτερο συμβαλλόμενο εκδόθηκε η υπ’ αριθ. 10405/09-04-2024 (ΑΔΑ: 6272ΟΡ1Ι-ΓΕΛ) απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου που αφορά στην εξαίρεση από την αναστολή άσκησης ελεύθερου επαγγέλματος με την άσκηση των καθηκόντων του Ειδικού Συμβούλου.

Η παρούσα σύμβαση κατά το άρθρο 163 του Ν.3584/2007 είναι ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία συνάπτεται η εργασιακή σχέση με τον Δήμο και αρχίζει η υποχρέωση παροχής εργασίας, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:


ΑΡΘΡΟ 1
Καθήκοντα

Ο συμβαλλόμενος θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, για οικονομικά θέματα.

ΑΡΘΡΟ 2
Υπηρεσιακή κατάσταση


Ο δεύτερος συμβαλλόμενος ως Ειδικός Σύμβουλος δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα. Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, τον οποίο επικουρεί.

ΑΡΘΡΟ 3
Αποδοχές

Οι αποδοχές του συμβαλλόμενου καθορίζονται από τις διατάξεις του Ν. 4354/2015, όπως ισχύει.

ΑΡΘΡΟ 4
Ωράριο εργασίας

Το ωράριο εργασίας δεν είναι το ίδιο με το ωράριο εργασίας των λοιπών υπαλλήλων του Δήμου.

ΑΡΘΡΟ 5
Λύση σύμβασης

1. Η σύμβαση λύεται με τον θάνατο, την έκπτωση, την παραίτηση και την καταγγελία της, ή την πάροδο είκοσι (20) ημερών από την αποχώρηση του Δημάρχου, εφόσον ο αντικαταστάτης του δεν εκδηλώσει με πράξη του τη συγκατάθεση του για τη διατήρηση του συμβαλλόμενου.
2. Η απόλυση λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας ή η αποδοχή της παραίτησης ενεργείται με απόφαση του Δημάρχου, που δημοσιεύεται στηνΕφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η απόφαση κοινοποιείται στον συμβαλλόμενο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευσή της.

Η λύση της εργασιακής σύμβασης επέρχεται με την κοινοποίηση στον ενδιαφερόμενο της κατά τα ανωτέρω απόφασης ή με την παρέλευση άπρακτης της 20ήμερης προθεσμίας, γίνεται δε αζημίως για τον Δήμο.

3. Στην περίπτωση της έκπτωσης συμβαλλόμενου ή της αποχώρησης του Δημάρχου, η λύση της εργασιακής σχέσης επέρχεται αυτοδικαίως και αζημίως για τον Δήμο, η δε σχετική πράξη έχει διαπιστωτικό χαρακτήρα.

Αφού συντάχθηκε η παρούσα ειδική σύμβαση εργασίας σε δύο αντίγραφα, ένα για κάθε συμβαλλόμενο μέρος, υπογράφεται ως εξής:

ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ


Ο ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ

ΘΕΟΦΙΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Α. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

ADVERTORIALS