Πρόσληψη νέας Ειδικής Συνεργάτιδας - Δημοσιογράφου του Δημάρχου Κω

Πρόσληψη νέας Ειδικής Συνεργάτιδας - Δημοσιογράφου του Δημάρχου Κω

Στην πρόσληψη Ειδικής Συνεργάτιδας - Δημοσιογράφου του Δημάρχου, προχώρησε ο Δήμος Κω.

Δείτε παρακάτω την Ειδική Σύμβαση Εργασίας.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Στην Κω και στο δημοτικό κατάστημα σήμερα 09/04/2024, ημέρα Τρίτη, μεταξύ των:


Α. Νικηταρά Θεοδοσίου του Αντωνίου, Δημάρχου Κω, ως νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου Κω και
Β. Πετρή Διονυσίας-Ηλιάνας του Μιχαήλ, κατοίκου Κω, επί της οδού Οδησσού περιοχή Παραδείσι,


Συμφωνήθηκαν και έγιναν αποδεκτά τα εξής:


Ο πρώτος συμβαλλόμενος με την παραπάνω ιδιότητα του έχοντας υπόψη το άρθρο 163 του Ν.3584/2007 (Α’ 143), όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 213 του Ν.4555/2018 (Α’ 133) και τροποποιήθηκε από την παρ. 6 του άρθρου 78 του Ν.4604/2019 (Α’ 50) και από το άρθρο 18 του Ν.4674/2020 (Α’ 53), εξέδωσε την υπ’ αριθ. 258/26-01-2024 απόφαση, η οποία κυρώθηκε με την υπ’ αριθ. 9101/28-03- 2024 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθ. 1061/Γ’/07-04-2024 ΦΕΚ, με την οποία προσλαμβάνει τη δεύτερη συμβαλλόμενη ως Ειδική Συνεργάτιδα-Δημοσιογράφο του Δημάρχου.

Η παρούσα σύμβαση κατά το άρθρο 163 του Ν.3584/2007 αποτελεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία συνάπτεται η εργασιακή σχέση με τον Δήμο και αρχίζει η υποχρέωση παροχής εργασίας, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΑΡΘΡΟ 1
Καθήκοντα


Η συμβαλλόμενη θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.

Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, για δημοσιογραφικά θέματα και θα συμμετέχει στην υποστήριξη και τον συντονισμό της λειτουργίας του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου.

ΑΡΘΡΟ 2
Υπηρεσιακή κατάσταση


Η δεύτερη συμβαλλόμενη ως Ειδική Συνεργάτης-Δημοσιογράφος δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα. Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, τον οποίο επικουρεί.

ΑΡΘΡΟ 3
Αποδοχές

Οι αποδοχές της συμβαλλόμενης καθορίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4354/2015 (Α’ 176).

ΑΡΘΡΟ 4
Ωράριο εργασίας

Το ωράριο εργασίας είναι το ίδιο με το ωράριο εργασίας των λοιπών υπαλλήλων του Δήμου.

ΑΡΘΡΟ 5
Λύση σύμβασης


1. Η σύμβαση λύεται με τον θάνατο, την έκπτωση, την παραίτηση και την καταγγελία της, ή την πάροδο είκοσι (20) ημερών από την αποχώρηση του Δημάρχου, εφόσον ο αντικαταστάτης του δεν εκδηλώσει με πράξη του τη συγκατάθεση του για τη διατήρησή της συμβαλλόμενης.


2. Η απόλυση λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας ή η αποδοχή της παραίτησης ενεργείται με απόφαση του Δημάρχου, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η απόφαση κοινοποιείται στη συμβαλλόμενη μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της.

3Η λύση της εργασιακής σύμβασης επέρχεται με την κοινοποίηση στηνενδιαφερόμενη της κατά τα ανωτέρω αποφάσεως ή με την παρέλευση άπρακτηςτης 20ήμερης προθεσμίας, γίνεται δε αζημίως για το Δήμο.3. Στην περίπτωση της έκπτωσης συμβαλλόμενου ή της αποχώρησης του Δημάρχου,η λύση της εργασιακής σχέσης επέρχεται αυτοδικαίως και αζημίως για τον Δήμο, ηδε σχετική πράξη έχει διαπιστωτικό χαρακτήρα.Αφού συντάχθηκε η παρούσα ειδική σύμβαση εργασίας σε δύο αντίγραφα, ένα γιακάθε συμβαλλόμενο μέρος, υπογράφεται ως εξής:


ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ Α. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

Η ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΗ     

ΠΕΤΡΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΗΛΙΑΝΑ  

ADVERTORIALS