Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Το έργο μελέτη-κατασκευή του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τα νησιά της Δωδεκανήσου»

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Το έργο μελέτη-κατασκευή  του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης  Μητσοτάκη για τα νησιά της Δωδεκανήσου»

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Το έργο μελέτη-κατασκευή  του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης  Μητσοτάκη για τα νησιά της Δωδεκανήσου»

 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης και παρευρέθηκε σήμερα στην υπογραφή του έργου « Μελέτης-Κατασκευής του Νέου Δικαστικού Μεγάρου της Κω» στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, παρουσία του Υπουργού κ. Σταϊκούρα, του Υφυπουργού κ. Ταχιάου, του Γενικού Γραμματέα Δικαιοσύνης κ. Αλεξανδρή, του Διευθύνοντα Συμβούλου των ΚΤ.ΥΠ. κ. Γιάνναρη, του προέδρου των ΚΤ.ΥΠ. κ. Κατσίπου, των Βουλευτών Δωδεκανήσου, του δημάρχου της Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου. Κω κ. Μανώλη Χατζηάμαλλου και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κω και πρώην Προέδρου του Δ.Σ. Κω κ. Παναγιώτη Αβρίθη.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών στα Δωδεκάνησα και ειδικότερα στην επισκευή και αποκατάσταση σχολικών μονάδων(Αρχάγγελος, Μουσικό Σχολείο Ρόδου, Πάτμος κ.ά.).

Επεσήμανε επίσης ότι προχωράει και μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο για το νέο νοσοκομείο της Κω, ενώ ζήτησε να προχωρήσει και το έργο της μεσογειακής χάραξης της Ρόδου. 

Όλος ο σχεδιασμός  αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα νησιά μας και την ανάπτυξη τους.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε για το Υπουργείο Δικαιοσύνης και ειδικότερα τον Γ.Γ. Δικαιοσύνης κ. Πάνο Αλεξανδρή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή, είχε υιοθετήσει και αγκαλιάσει την υλοποίηση του έργου αυτού.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-04-09 170843.png

ADVERTORIALS