Την ψήφιση μίσθωσης ακινήτων που θα χρησιμοποιηθούν ως πάρκινγκ στη Ζιά αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Κω

Την ψήφιση μίσθωσης ακινήτων που θα χρησιμοποιηθούν ως πάρκινγκ στη Ζιά αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Κω

Ψηφίστηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο (4/4/2024) η μίσθωση ακινήτων που θα χρησιμοποιηθούν ως χώρος πάρκινγκ στη Ζιά, καθώς πριν λίγους μήνες έληξε το συμβόλαιο μίσθωσης του χώρου, πριν την κεντρική πλατεία, ο οποίος χρησιμοποιούνταν για αυτή τη χρήση.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές τα ακίνητα για τη μίσθωση θα πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση έως 300 μέτρων από την πλατεία της Ζιάς, η μίσθωση θα γίνει με δημοπρασία και η διάρκεια θα ανέρχεται σε 6 έτη με δυνατότητα παράτασης.

Πλέον αναμένεται η απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Κω η οποία θα καταρτήσει τους όρους της διακήρυξης για τη μίσθωση.

Να σημειωθεί ότι ο Αντιδήμαρχος κ. Χόνδρος εισηγούμενος το θέμα τόνισε ότι δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τη Δημοτική Αρχή και η αγορά ακινήτου/ων για τη δημιουργία πάρκινγκ στη Ζιά, καθώς ο Δήμος Κω θα επανέλθει και με νέα προκήρυξη, καθώς η προηγούμενη είχε κηρυχθεί άγονη.

Η αντιπολίτευση κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για αργά αντανακλαστικά καθώς η διαδικασία θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει αμέσως μετά τη λήξη του προηγούμενου συμβολαίου μίσθωσης.

ADVERTORIALS