Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2024 στη Ρόδο

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2024 στη Ρόδο

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2024.

Στη Ρόδο θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στην παρέλαση και στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 2024.

Το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου, ο κ. Παππάς θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή του Αρταμίτη και στη συνέχεια, θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις στα Λάερμα, αφιερωμένες στη Γιορτή της Ελιάς.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, από τις 10.00 το πρωί, θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν με την Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού, ενώ στη συνέχεια, ο κ. Παππάς, θα παραστεί στην Επιμνημόσυνη Δέηση, όπου, θα καταθέσει στεφάνι στον Βωμό της Πατρίδας και μαζί με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, θα παρακολουθήσει την καθιερωμένη παρέλαση της Φιλαρμονικής του Δήμου και των τμημάτων Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας, σωματείων, εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, τοπικών και παροικιακών συλλόγων Ρόδου.

Από το Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS