Τα εγκαίνια του ΕΕΕEΚ Κω - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τα εγκαίνια του ΕΕΕEΚ Κω - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου κτιρίου του ΕEΕΕΚ Κω (Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κω), σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου, λίγο μετά τις 11.30.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε αναλάβει η Ηλιάνα Πετρή. Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς στην ομιλία του, δήλωσε τη χαρά του για την παράδοση του σύγχρονου σχολικού κτιρίου που θα φιλοξενεί τα παιδιά και τους δασκάλους του ΕΕΕΕΚ Κω, ενώ ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του κτιρίου κ. Βουκαβαλίδη Σταμάτη για την άψογη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακόμα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίες όμως ξεπεράστηκαν με υπομονή και επιμονή.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Κω κ. Κατερίνα Τσατσακλά, η οποία δήλωσε υπερήφανη που παραδίδεται στην εκπαιδευτική κοινότητα ένα σύγχρονο σχολικό κτίριο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ανάγκες εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η Έπαρχος Κω - Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Κρητικός, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Ναβροζίδης, η Αντιδήμαρχος Αικατερίνη Χατζηθωμά – Κυπραίου, ο πρώην πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Μανώλης Ζερβός και η εκπρόσωπος των γονέων και κηδεμόνων κ. Μαρία Χατζηγιακουμή.

Μετά το τέλος των ομιλιών η διευθύντρια ξενάγησε τους παρευρισκόμενους στους χώρους του σχολείου.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

ADVERTORIALS