Δήμαρχος Κω για 3ο Δημοτικό: ''Είμαστε στην τελική ευθεία - Είναι ένα ζήτημα που μας έχει ταλαιπωρήσει όλους''

Δήμαρχος Κω για 3ο Δημοτικό: ''Είμαστε στην τελική ευθεία - Είναι ένα ζήτημα που μας έχει ταλαιπωρήσει όλους''

Το θέμα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω τέθηκε στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, μετά από αναφορά της επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Κω Κικής Μακρή, στην επιστολή που είχαν στείλει οι γονείς στη Δημοτική Αρχή, με την οποία ζητούσαν απαντήσεις για την εξέλιξη των εργασιών στο κτίριο (πατήστε εδώ για να δείτε τη σχετική επιστολή). 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.

''Το θέμα του 3ου Δημοτικού, είναι ένα ζήτημα που μας έχει ταλαιπωρήσει όλους, κυρίως τα παιδιά, στη συνέχεια τους γονείς και βέβαια όλους εμάς που έχουμε ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με την παρέμβαση σε αυτό το εμβληματικό κτίριο. Έχω να πω ότι οι διαδικασίες είναι δρομολογημένες, δρομολογημένες όμως με πολύ κόπο θα έλεγα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ένεκα της πολυπλοκότητας της νομοθεσίας, των ενστάσεων που προβάλλουν κατά καιρούς οι συμμετέχοντες, εν δυνάμει ανάδοχοι του έργου.

Αυτή τη στιγμή φεύγει, εξ ΄όσων γνωρίζω εγώ, για προσυμβατικό έλεγχο η συγκεκριμένη σύμβαση άρα λοιπόν είμαστε στην τελική ευθεία, αυτό έχει να κάνει με την επίσημη ενημέρωση που μπορώ να σας κάνω εγώ, για λεπτομέρειες όμως για όποιον επιθυμεί αν αφορά στο διοικητικό συμβούλιο ή ευρύτερα σε οποιονδήποτε γονέα θέλει να ξέρει κάτι περισσότερο, αρμόδιες είναι οι υπηρεσίες οι οποίες θα απαντήσουν και με συγκεκριμένες ημερομηνίες αλλά και με συγκεκριμένα έγγραφα.

Πολιτικά όμως σας απαντώ αυτό, ότι είμαστε στην τελική ευθεία. Πηγαίνει για προσυμβατικό έλεγχο η σύμβαση αυτή, έρχεται και καλούμε τον μειοδότη να υπογράψει.''

Να σημειωθεί ότι έχει γίνει η κατακύρωση του διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «ΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΩ» με Α.Μ. 16/2022, στον οικονομικό φορέα: «3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» με μέση προσφερόμενη έκπτωση 3,54 % και ποσό κατακύρωσης 783.399,25 € (χωρίς ΦΠΑ) – 916.577,12 € (με ΦΠΑ 17%).

ADVERTORIALS